3d Ekran Standı Ne İşe Yarar?

3d Ekran Standı Ne İşe Yarar?

Özel olarak tasarlanmış olan üç boyutlu platform telefon üzerinden izleyeceğiniz video ya da filmleri gözlük kullanmadan üç boyutlu olarak dev ekranda izleme olanağı sağlamaktadır.

Akıllı telefon üzerinden video ya da sinema izlemek isteyenler için hazırlanmış olan crazy screen daha büyük ekranda üç boyutlu olarak istediğiniz videoları sorunsuz şekilde izleme imkanı sağlamaktadır. Rahat kullanım olanağı sağlaması yanınızda taşıyacağınız platform sayesinde kullanmakta olduğunuz her telefon üzerinden platforma aktarım yaparak istediğiniz videoları gözlük kullanmadan da üç boyutlu olarak izleme olanağı sağlamaktadır. Öncelikle kullanmakta olduğunuz telefonu platforma yerleştirmeniz gerekir. Daha sonrasında 12 inç ekrana yansıtılacak olan görüntü dev ekranda sinema keyfi yaşanmanızı sağlayabilir.
12 inç ekran olarak hazırlanmış olan platform videoları üç boyutlu olarak izleme olanağı sağlamaktadır.

  • Ekran genişliği x yükseklik: 25,2 × 13 cm,
  • Stand genişliği X uzunluk: 26 × 19 cm.
  • Gözlük kullanmaya ihtiyaç duymadan üç boyutlu olarak istediğiniz video ya da filmleri izleme olanağı sağlamaktadır.
  • 12 inç ekran boyutuyla dev ekranda video veya film izleme olanağı sağlamaktadır.
  • iOS ve android kullanıcıları için her telefon modeline uyumlu olarak çalışabilir.
  • İki farklı renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır. Ahşap veya siyah renk seçenekleri üzerinden tercih yapılabilir.
  • Kolay taşınabilir olması ihtiyaç duyulduğu her durumda yanınızda taşıyarak rahatça kullanmanızı olanak sağlamaktadır.
  • Üç boyutlu videoların yanı sıra normal videoları da üç boyutlu olarak izleme olanağı sağlamaktadır.


Ürünü daha önce kullanmış olan kişiler tarafından yapılan yorumlar ürün hakkında bilgi almak isteyenlerin olumlu ya da olumsuz şekilde bilgi almasını sağlamaktadır. Bu sayede kullanıcılar ürünün kullanımı veya etkisi konusunda daha fazla bilgiye sahip olabilirler. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılmış olan yorumların incelenmesi oldukça önemlidir. Bilgi almak isteyenler ihtiyaç duydukları her durumda crazy screen ekran büyütücü ürününü inceleyebilirler.
Ürün için belirlenmiş olan uygun fiyat seçeneği dev ekranda üç boyutlu film ya da video izlemek isteyenlerin bütçelerine uygun fiyat seçeneği ile satın alma işlemi yapmasını sağlamaktadır. Kısa süreli olarak uygulanmakta olan kampanya fiyatı daha uygun fiyat seçeneğine ulaşmanızı sağlamaktadır. iOS ve android kullanıcıları için hazırlanmış olan platform iki farklı renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır. Ürünü kullanmak isteyenler belirlenen fiyat seçeneğini inceleyerek satın alma işlemi yapabilirler.
İnternet üzerinden gerçekleştirilen satışlar sayesinde ürün kullanıcılara kısa sürede ulaştırmaktadır. Türkiye genelinde gerçekleştirilen satışlar herhangi bir sorun yaşamadan güvenli satın alma işlemi ile ürüne sahip olmasını sağlamaktadır. Video izlerken üç boyutlu izlemek isteyenler crazy screen platform sayesinde diledikleri gibi sorunsuz şekilde ve gözlük kullanmadan üç boyutlu video izleme keyfini yaşayabilirler.