ABD’ye yönelik o kampanya’ya Türk Telekom da katıldı

ABD’ye yönelik o kampanya’ya Türk Telekom da katıldı

Türkiye’ye yönelik ABD merkezli döviz manipülasyonuna tepki olarak başlatılan ABD firmalarına reklam vermeme kampanyasına Türk Telekom da katıldı.

ABD Başkanı Trump öncülüğünde Türkiye’yi hedef alan döviz manipülasyonu tepkiler çığ gibi büyüyor. Farklı sektörlerden gelen boykot ve protesto açıklamalarına Türk Telekom da dahil oldu. ABD firmalarına reklam vermeme yönünde başlatılan #ABDyeReklamVerme etiketiyle çığ gibi büyüyen kampanyaya destek veren Türk Telekom,  Kurumsal İletişim Direktörü Hamdi Ateş Hamdi Ateş tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile tavrını ilan etti. Ateş’in twetter hesabından yaptığı açıklamayı, Türk Telekom CEO’su Paul Doany de kendi tweetter hesabından paylaştı.


Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Hamdi Ateş’in, tweetter hesabından yaptığı ve kurum CEO’su Doany tarafından da paylaşılan açıklamada, “Türk Telekom ailesi olarak biz de #ABDyeReklamVerme kampanyasına dahil oluyor, devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir” denildi.


AVAZTÜRK