Açıköğretim AÖF Güz Dönemi kayıt yenileme yarın başlayacak

Açıköğretim AÖF Güz Dönemi kayıt yenileme yarın başlayacak

Açıköğretim AÖF, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018-2019 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri yarın başlayacak.

Açıköğretim (AÖF) İktisat ve İşletme Fakültelerinin kayıt yenileme işlemleri yarın başlıyor. 2018-2019 öğretim yılı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 25 Eylül 2018 Salı günü başlayacağı duyuruldu.

AÖF resmi internet sitesinden yapılana açıklamada 17 lisans ve 12 önlisans programına 353 ders intibakı yapıldığı belirtildi. AÖF programlardaki güncellemeler bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni ders olarak eklenmesi şeklinde yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde 24 Eylül 2018 tarihinde başlayacağı açıklanan güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin yapılan ders intibaklarının bilgi işlem ortamında teknik işlemlerinin devam etmesi nedeniyle 25 Eylül’de başlayacağı bildirildi.

Açıköğretim AÖF kayıt yenileme işlemi, ders seçimi (ekle-sil) ve kayıt yenileme ücretinin ödenmesi ile yapılabilecek. AÖF kayıt yenileme süresi içerisinde ders seçimi yapılmadan ücret ödenemeyecek. Ödeme yapıldıktan sonra ders ekle sil işlemi yapılamayacak.