Adana’da ‘geçişkenlik’ skandalına AK Parti Genel Merkezi el koydu!

Adana’da ‘geçişkenlik’ skandalına AK Parti Genel Merkezi el koydu!

AK Parti Genel Merkezi Adana’daki “geçişkenlik” skandalına el koydu. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, AK Parti’den İYİ Parti’ye geçip oradan tekrar AK Parti’ye geçerek Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Ayşe Öztürk’ü görevden aldı.

AVAZTÜRK’ün 17 Mart günü “Adana’da AK Parti ile İYİ Parti arasında baş döndüren ‘geçişkenlik’” başlığıyla Türkiye gündemine taşıdığı skandala, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı el koydu.

Bir süre önce AK Parti Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Ayşe Öztürk’ün, AK Parti Adana Yüreğir Kadın Kollarında görevliyken İYİ Parti’ye geçtiği, rozetinin de İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu tarafından törenle takıldığı ortaya çıkan Ayşe Öztürk’ün, İYİ Parti’den ayrılıp bu kez de AK Parti Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanması başta Adana olmak üzere AK Parti teşkilatlarında büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

ATAMADA ROLÜ OLANLARDAN SAVUNMA İSTENECEK

AVAZTÜRK’ün hem İYİ Parti’ye geçişindeki rozet töreni hem de AK Parti’ye dönüşü ve Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanmasından sonraki görüntüleri yayınlaması üzerine harekete geçen AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Ayşe Öztürk’ün görevden alınmasına, Öztürk’ün atama sürecinde dahli olanlarla ilgili de inceleme başlatılmasına karar verildi.

Karar doğrultusunda AK Parti Genel Merkezi’nin, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can'dan savunma isteyeceği öğrenildi.

 

İşte AVAZTÜRK’ün 17 Mart günü gündeme getirdiği "Adana’da AK Parti ile İYİ Parti arasında baş döndüren ‘geçişkenlik’” başlıklı o haberi…

Adana’da AK Parti ile İYİ Parti arasında baş döndüren ‘geçişkenlik’