AK Parti’li Öz’den FETÖ uyarısı! ’Rehavete kapılmayalım'

AK Parti’li Öz’den FETÖ uyarısı! ’Rehavete kapılmayalım'

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’den FETÖ ile mücadelede “rehavete kapılmayalım” uyarısı geldi.

Terör örgütü FETÖ’ye karşı sürdürülen mücadelenin kesintiye uğramamasının önemine dikkat çeken Öz, “15 Temmuz gecesi milletimiz büyük bir felaketten, âdeta uçurumun kenarından dönmüştür. Bu nedenle 15 Temmuz gecesini, hain darbe girişimini unutmamalıyız, unutturmamalıyız” dedi. gizemmm-002.jpg

HER GÜN YENİ BİR OYUNU ORTAYA ÇIKIYOR

Abdurrahman Öz, FETÖ’ye karşı her türlü önlemin alınmasına rağmen terör örgütünün her gün yeni bir oyunun ortaya çıkarıldığını söyledi. Yapılan mücadeleye rağmen FETÖ’nün kendini gizlemek ve varlığını sürdürmek için her yolu denediğine dikkat çeken Öz şöyle konuştu:
“FETÖ terör örgütünün her gün yeni bir oyunu, yeni bir planı, yeni bir yapılanması emniyet ve istihbarat güçlerimizin titiz çalışmalarıyla ortaya çıkarılmaktadır, bunları basından her gün okumaktayız. 15 Temmuz hain darbe girişimine katılanların yargılamaları da hâlen devam etmektedir. Bu örgütle bağlantılı şüpheliler her gün yurdun değişik yerlerindeki emniyet güçlerince tespit edilmekte, savcılıklara çıkarılmakta, hukuk çerçevesinde tedbirler uygulanmakta, mücadele devam etmektedir. Mücadele bu hâliyle devam ederken mücadeleyi sekteye uğratmak en azından şehitlerimize ve gazilerimize bir saygısızlık ve devletimiz ve milletimizin geleceği için kötü sonuçları olabilecek bir karardır diye düşünüyorum.”

UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜK

Ak Parti’nin “tek millet”, “tek bayrak”, “tek vatan” ve “ tek devlet” şiarı ile yoluna devam ettiğini anlatan Öz, aynı kararlılığın FETÖ ile mücadelede de gösterilmesinin önemine dikkat çekti. Öz, sözlerini şöyle tamamladı:
“15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimizin Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve devletin kurumlarına sahip çıkması milletimizle kurulmuş olan ve güçlü şekilde devam eden bağın sonucudur. Hain darbe girişiminin engellenmesinde basının etkin bir rol aldığı da unutulmamalıdır. 15 Temmuz gecesi milletimiz büyük bir felaketten, âdeta uçurumun kenarından dönmüştür. Bu nedenle 15 Temmuz gecesini, hain darbe girişimini unutmamalıyız, unutturmamalıyız.”