Akit yazarı Mehtap Yılmaz "Letonya"nın FETÖ'cü "Muhtarını" 'BEĞEN'di!

Akit yazarı Mehtap Yılmaz "Letonya"nın FETÖ'cü "Muhtarını" 'BEĞEN'di!

AK Parti Gaziantep milletvekili Tayyar'ın Akit yazarı Mehtap Yılmaz ve eşi Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür ile ilgili Feto iddiaları gündemden düşmez kem Mehtap Yılmaz'ın sosyal medya hesabından beğendiği bir tweet Tayyar'ın iddialarına güçlendirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'ın Akit Gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü olan eşi Ali Gür ile ilgili FETÖ iddiaları ayyuka çıkarken Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ilan etmişti.

Kamuoyu bu soruşturmanın akibetini merak ederken Akit yazarı Mehtap Yılmaz kendisine ait sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımı beğendi. Twitter Sosyal Paylaşım ağında Fethullahçı Terör Örgütü yanlısı olarak bilinen Letonya Muhtarı (@letonyamuhtar) hesabının Furkan Vakfı Başkanı ile ilgili yaptığı paylaşımda, "Olimpiyat stadında, Türkçe Olimpiyatlarında, Erdoğan 'Dön bitsin bu hasret' dediğinde, F. Gülen ABD’den dönseydi, ona da böyle kelepçe takıp televizyonlardan canlı yayınlayacaklardı! Ona yapamadıklarını diğer cemaat liderlerine yapıyorlar ve yapacaklar!" ifadesini kullanirken bu paylaşımı ilk begenen isimlerden biri Akit Gazetesi Yazarı Mehtap Yılmaz oldu.

Yılmaz'ın FETÖ destekçisi bir hesabın paylaşımını begenmesi, o paylaşımda, hem Kuytul'un gözaltına alınıp tutuklanmasına tepki hem de diğer cemaat yapılanmalarının da aynı uygulamaya tabi tutulacağını belirtilmesine rağmen ilk begenenlerden biri olması dikkat çekti.

135bceea-7651-43da-9cd8-9d1a77feb688.jpg

 

 



0-016.jpg

Şamil Tayyar'dan Akit yazarı hakkında bomba iddialar: “Yürekli savcı arıyorum”

Şamil Tayyar paylaşımlarıyla bomba bir detayı ortaya çıkardı

Şamil Tayyar'ın verdiği süreye saatler kala Başsavcılık'tan FLAŞ açıklama: Soruşturma başlatıldı

İlgili Haberler