Ali Koç'tan Zidane açıklaması

Ali Koç'tan Zidane açıklaması

Fenerbahçe Başkan adaylarından Ali Koç, Fenerbahçeliyiz Derneği'nin davetlisi olarak yaptığı konuşmada taraftara dikkat çeken mesajlar verdi.

Fenerbahçeliyiz Derneği'nin davetlisi olan Koç, Real Madrid'den ayrılan teknik direktör Zinedine Zidane hakkında konuştu.

Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Aykut Kocaman hakkında açıklamalarda bulunmuş ve ''Aykut Hoca, bir hocadan fazlası. 3 Temmuz'u beraber yaşadık. O dönemde Aykut Hoca takımı motive etmek, çok zordu yani. Aykut Hoca bu camianın değeridir, benim kalbimdeki yeridir. Çok isterdim devam etmek, devam edip etmeyeceğim yönünde de bir şey söylemiyorum. İstikrardan yanayım ama taraftarın bir beklentisi var. Camiadan öyle büyük bir beklenti var ki, bunu da göz ardı etmek istemiyorum. Seçilirsek düşünüp karar vereceğim' sözlerini kullanmıştı.

Bugün ise Ali Koç, "Konya'dan genç bir arkadaşımızda telefon numaram var. Bugün beni aradı. 'Zidane görevden ayrılmış, yoksa bize mi geliyor' dedi. Sen kapa telefonunu dersine dön dedim. Gençler hakikaten farklılar. Hiçbir şeyi yutmuyorlar. Eskisi gibi insanları yönlendirmek artık kolay değil." ifadelerini kullandı.

Başkanımız çok normalmiş, çok küçük bir rakammış gibi 400 milyon euro borcumuz var diyor. Mersin'de demiş ki, 'Ben Koç olsam, 400 milyon euro veririm, 100 milyon euro da transfere ayırırım.' Hakikaten hesap kitap bilmiyor.

Başkanımız 'panik transfer yapmıyoruz, bilinçli transfer yapıyoruz' dedi. Vardar maçlarından sonra biz iki transfer yaptık. Bu transferlere oyuncu ücretleriyle birlikte 16 milyon euro harcamışız.

Terraneo diye bir adam... Adam bize oyuncu getirmeye geldi, kendisini bizim kulüpte sportif direktör olarak buldu. O bile şaşırdı ne olduğunu. Birkaç ay önce WBA ile anlaşmış. Siz niye bu adama halen ayda 78 bin euro maaş veriyorsunuz? Bunu biliyor muydunuz?

Evet rakiplerimiz de kötü durumda. Bizden bir adım daha da kötüler. Ama bu, bizim bu durumda olmamız için bir mazeret olamaz. O yüzden birinci önceliğimiz, finans konusuna acilen girmek olacak.