Arabanızın deposu fullenecek! Akaryakıt ve otogaza okkalı indirim müjdesi

Arabanızın deposu fullenecek! Akaryakıt ve otogaza okkalı indirim müjdesi

Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli artışlar sürücüleri zorlarken, ING Bank'tan sevindiren bir kampanya geldi.

Benzin, motorin ve LPG harcamalarında geçerli olan indirim fırsatıyla sürücüler cebinden daha az ödeyerek tasarruf edebilecekler.

ING Bank'ın duyurduğu kampanyaya göre, 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında ING kredi kartıyla farklı günlerde ve tek seferde 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapanlar, 180 TL indirim kazanacaklar. Ancak kampanyadan faydalanmak için harcama yapmadan önce "POAS" yazıp 2205'e SMS göndermek gerekiyor.

DAHİL OLMAYAN KARTLAR

Kampanyaya katılmak için yapılan harcamaların her birinin farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Aynı gün içinde yapılan harcamaların sadece biri kampanyaya dahil edilirken, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildirken, ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

180 TL indirim, 21 Mayıs 2024 tarihinde kartlara yansıtılacak ve kampanya müşteri bazında olduğundan her müşteri en fazla 180 TL indirim kazanabilecektir. Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'undan yapılması gerekmektedir. Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.

SMS İLE DE KATILIM VAR

Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyen sürücülerin, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanya detayları ve katılım şartlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak için ING Bank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.