Bahçeli, kurmaylarını Kızılcahamam’da topluyor

Bahçeli, kurmaylarını Kızılcahamam’da topluyor

MHP’nin vizyon ve hedefleri, yaklaşan seçimler, AK Parti ile yapılması düşünülen ittifak konuları görüşülecek, yeni kararlar alınacak.

AK Parti ile ittifak çalışmaları yürüten Milliyetçi Halk Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gelinen durum hakkında bilgi vermek, yeni vizyon ve hedefler ortaya koymak, alınacak kararlar hakkında istişarede bulunmak amacıyla, Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri ve Milletvekilleri ile birlikte Kızılcahamam’da iki gün sürecek kampa girecek. necdet-pekmezci-001.png

İKİ GÜN SÜRECEK

Devlet Bahçeli’nin 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat: 09.30’da Ülkücü Şehitler Anıtını ziyaret edeceği ardından Patalya otele geçeceği bildirildi.

19-21 Ocak tarihleri arasında Patalya Otelde yapılacak olan toplantılarda, Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM Grup Başkan Vekilleri, TBMM komisyon üyeleri ve AK Parti İttifak Komisyonu üyeleri, gündem ve ittifak süreci ile ilgili bilgilendirme yapacak.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nin vizyon ve hedefleri, AK Parti ile yapılması düşünülen ittifak konuları masaya yatırılacak, partililerin bu konudaki görüş ve düşünceleri dinlenecek.

İki gün sürecek olan kamp sonunda Devlet Bahçeli’nin bir konuşma yapması, alınan kararlar hakkında düşüncelerini belirtmesi bekleniyor.
 

MEHMET HABERAL’IN OTELİ

Kızılcahamam Patalya Termal Otel, Ergenekon soruşturmaları nedeniyle tutuklanan ve bir dönem cezaevinde kalan Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın rektörlüğünü yaptığı Başkent Üniversitesi kuruluşlarından.
Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal, Devlet Bahçeli’ye çok yakın isimlerden biri ve halen MHP Ankara Milletvekili olarak partide görev yapıyor.