Beşiktaş’a Derbi Öncesi Sakatlık Şoku

Beşiktaş’a Derbi Öncesi Sakatlık Şoku

Karşılaşacak olan Galatasaray ve Beşiktaş için bu maçın büyük önemi bulunuyor. Ekranlara gelecek olan karşılaşmada alınacak olan sonuçların büyük önem taşıdığını söyleyebiliriz.

İki takımda bu karşılaşmadan galip gelerek, yoluna devam etmek istiyor. Alınacak olan iyi bir sonuç çok önemli olacak. Sahadan kazanarak ayı-kılmayı başaracak olan ev sahibi Beşiktaş olması halinde rakibinin önüne geçmiş olacak. Yani bu maçla beraber aradaki puan farkını kapatmak istiyorlar. Bu doğrultuda mücadele verecekler. Yaşanacak olan çekişmeyi kaçırmak istemeyeceksiniz. Ancak ev sahibi ekibe sakattık şoku geldi.

Pepe Ve Babel Maçta Forma Giyemeyecek

Üst sıralar için mücadele eden iki takımın mücadelesi çok önemli bir değere sahip. Aynı zamanda üst sıralardaki tüm takımları yakından ilgilendiriyor. Bu maçta alınacak olan sonucun çok önemli olduğunu kolaylıkla söyleyebiliriz. Yaşanacak olan puan kaybı hangi takım olursa olsun etkileyecek. Özellikle de Galatasaray galip gelemediği takdirde daha büyük bir kaosun içine sürüklenmiş olacak. Dev derbi hakkında her şeyi ile takip edebileceksiniz. Sizleri bekleyen oldukça önemli dakikalar bulunuyor. İki takımda maça mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Oyuncuların ilk dakikadan bitiş düdüğüne kadar gösterecekleri performans büyük önem arz ediyor.

Milyonlarca Futbol Sever Maçı Takip Edecek

Sadece iki takım taraftarları değil ülkemizden milyonlar tarafta bu karşılaşmaları takip edecek. Alınacak olan sonucun herkes açısından önemli olduğunu bir kez daha söyleyebiliriz. Bu anları kaçırmamalısınız. Oldukça önemli olacak maçta ise hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çekişmenin bir an bile ara vermeden sürmesi bekleniyor. Yakından takip edeceğiniz heyecanı çok beğeneceksiniz. Sizleri mutlu edecek olan fırsatları kaçırmamalısınız. Beğeninizi kazanacak olan fırsatlar kaçmaz. Coşku tam anlamıyla devam ediyor.