Dilan Polat "şok oldum" dedi 60 bin TL'lik lüks pastası eşi ve kendine benzemeyince ortalığı karıştırdı! "Neyse susuyorum"

Dilan Polat "şok oldum" dedi 60 bin TL'lik lüks pastası eşi ve kendine benzemeyince ortalığı karıştırdı! "Neyse susuyorum"

Dilan Polat'ın tepki çeken lüks harcamaları bu kez elinde patladı. Sosyal medya fenomeni Polat, eşi için hazırlamış olduğu doğum günü pastasına tam 60.000 TL ödedi. Fakat pasta gelince neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar...

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Polat yaptığı her açıklama ve giyim tarzı ile gündemde olmayı sürdürüyor. Katıldığı bir programda günlük harcama bedelini dile getirdiğinde herkesi şaşkınlığa uğratan Polat “Kazanıyorum ki harcıyorum” yorumunda bulunarak kendini savunmuştu.

PASTAYI BEĞENMEDİ!

ekran-resmi-2023-06-08-104528.jpg

Polat kesesin bu kez eşi için açtı. Daha uygun maliyetli ve şık bir pasta ile doğum gününü kutlamak yerine hem kendisinin hem eşinin portrelerinin tasarlandığı bir pastayı tercih etmişti. Bu ona tam 60 bin TL'ye mâl oldu. “Eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum” diyerek o pasta figürlerini paylaşınca ortalık yıkıldı.

NEREDEN NEREYE….

Kariyerini doğum fotoğrafçılığı ile başlatan Polat ardından güzellik sektörüne atıldı. Burada işlerini büyüttü ve geniş bir kitleye ulaştı. İş insanı Engin Polat ile evli olan Dilan Polat lüks harcamaları ve hediyeleri ile daha çok gündeme geliyor.

“KİMSEYİ ÜZMEK İSTEMEM”

ekran-resmi-2023-06-08-104611.jpg

Dilan Polat eşinin doğum günü için hem kendisinin hem eşinin portrelerinin basıldığı bir pasta tasarlattı. Sürpriz partide pastayı gördüğünde neye uğradığını şaşırdı. İnstagram hesabı üzerinden o kareleri paylaşırken şu sözleri nota ekledi:

“Ay ben de şok oldum da bak asla belli etmiyorum. Eşimi sakinleştiriyorum. Pastayı yapan hanımefendi. Harikaydınız gerçekten! 60.000 TL ederi vardı! Cidden sağ olun! Neyse susuyorum kimseyi üzmek istemem.”

“SAKIN BENİ DOLDURMAYIN…”

Polat hızını alamadı “Sakın beni doldurmayın anında gaza geliyorum” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti. O pastalara tam 60 bin TL ödedim. Karı-koca olarak pastada bizi ayırması neyse. O pastanın ne Engin ne benim ile alakası yok. Böyle bir şey beklemiyordum. Pasta geldiğinde şoka uğradım. Sustum özel günü mahvetmek istemem. Susuyorsam ben de iş yaptığım ve sizi üzmemek için.”