Erdoğan: Geri adım atmak yok!

Erdoğan: Geri adım atmak yok!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her geçen gün teröristlere ağır darbeler indirdiği Zeytin Dalı harekatı hakkında açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asla geri adım atılmayacağını dile getirdi.

Adım adım Suriye’nin kuzeyinden Afrin’e doğru ilerleyen Türk ordusu güzergah üzerinde bulunan bütün terör unsurlarını sivillere zarar vermeden temizlemeye devam ediyor. Geçen süre zarfında terör örgütlerine ağır darbeler vuran Türk ordusu her gün ilerleyişini hızlandırarak sürdürüyor.cy-003.png

MASUMLARI GÖRMEYEN BATI’NIN ENDİŞESİ DİKKAT ÇEKTİ

Terör destekçilerini rahatsız etmesine rağmen hızını kesmeden ilerleyen Zeytin Dalı harekatını Avrupa’dan ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki terör destekçileri engel olmak için ellerinden geleni yapıyor. Masum siviller katledilirken seyirci olan Batı’lı devletler sivillerin haklarını koruyan ve kollayan Türkiye’nin başlatmış olduğu harekâta karşı endişe duyduklarını dile getirmesi ise dikkat çekti.

TEMEL AMAÇ MİLLİ GÜVENLİK

Türkiye’ye yönelik sınır bölgelerinden gelen tacizlerin karşılıksız kalmayacağını ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, bu konudaki kararlılığın açık olduğunu ve asla geri adım atılmayacağını dile getirdi. Türkiye’nin hiç kimsenin toprağında gözü olmadığını belirten Erdoğan Zeytin Dalı harekatında ve diğer operasyonlardaki temel amacın millî güvenliği sağlamanın yanı sıra Türkiye’nin en uzun sınır komşusu olan Suriye’nin toprak bütünlüğüyle, Suriye halkının can ve mal emniyetine katkıda bulunmak olduğunu aktardı.