Ersun Yanal 4. Yıldız İçin Her Şeyi Yapacaklarını Söyledi

Ersun Yanal 4. Yıldız İçin Her Şeyi Yapacaklarını Söyledi

Süper ligde tüm maçlarda nabız çok yüksek atıyor. Her maç ayrı bir heyecan yaşanıyor ve tansiyon hep çok yüksek.

Takımların kazanmak için göstermiş oldukları çaba ise takdire şayan. Odlukça zor durumlardan geçen takımlardan biri ise Fenerbahçe oldu. Alınan kötü sonuçlarının kendilerini ligin en alt sıralarına kadar getirmesinin ardından önemli gelişmeler yaşandı. ile süreci yakından takip eden taraftarların isteği gerçekleşti. Takımın başında Ersun Yanla ismini görmek isteyen taraftar, haftalardır istediği arzusuna ulaştı. Deneyimli isimle 1,5 yıllık sözleşme yapıldı. Ancak ilk maçtan istenilen sonuç yine alınamadı.

Gözler Maç Sonrası Açıklamalara Çevrildi

İstenilen sonucun yine gelmemesi üzerine deneyimli teknik adam zamana ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ancak FB TV’ye yapmış olduğu açıklamalarda ise 4. Yıldızı takabilmek için her şeyi yapacaklarının altını çizdiler. Alınan sonuçların son derece önemli olduğunu bir kez daha görülmüş oldu. ,ile tüm maç heyecanlılarına çok yakınsınız. Hem de çok daha heyecan verici bir şekilde takip edebileceksiniz. İlk yarının tamamlanmasına son bir hafta kala antrenmanların nasıl şekilleneceği de merak ediliyor. Takımın bir an önce seri galibiyet yakalanması planlanıyor. Ancak her şeyden önce ise son maçtan galip olarak ayrılmak isteniyor. 

Taraftarın Maça Olan İlgisi Yükseldi

Taraftarın istediği Ersun Yanal ismi ile anlaşılmasının ardından beklendiği gibi tribünlerin dolduğu gözlendi. Oldukça yoğun önem gören maçın kazanılmaması olmasına rağmen taraftarın hala ümidini koruduğunu da söyleyebiliriz. Yaşanacak olan yüksek heyecana yakından ortak olmak için doğru yerdesiniz. Bundan sonra yararlanacaklarınız ile beraber avantajlı olacaksınız. Süperbahis yeni adres sayesinde heyecana yine en yakından ortak olacaksınız. Ekranlara gelen yüksek heyecanı kaçırmamalısınız. Maçlardaki yoğun rekabet artarak devam edecek.