Erzincan Gülabibey Bölgesinde Alt ve Üst Yapı Yenileniyor!

Erzincan Gülabibey Bölgesinde Alt ve Üst Yapı Yenileniyor!

Türkiye’nin emlak konut değeri açısından en hızlı ilerleyen şehirlerinden bir olan Erzincan, teker teker bütün belediyelerinde konut yapım onarım çalışmaları yapmaya devam ediyor.

 Bölgede özellikle hem bölge sakinlerinin şikâyet ve istekleri, hem de evrensel olarak sağlıklı bir mimari düzene oluşmak amacı ile her gün müthiş bir hızla devam eden çalışmaların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle Gülabibey Belediyesi içerisinde pek çok alt yapı ve üst yapı projelerinde bazı problemler vardı.  Bu problemlerden dolayı özellikle kış aylarında yağıştan dolayı pek çok bölge sakini mağdur oluyordu. Çünkü şehrin alt yapısı, çoğu zaman yağmur sularını gerektiği yere taşıyamayacak şekilde inşa edilmiş bazı bölgeleri de kapsıyordu. Yakın zaman önce pek çok mimar ve mühendisle aynı masanın başına oturan belediye, bölgede gerçekleştirilmesi gereken ciddi bir yapım onarım çalışması olduğuna karar verdi.

Bölgede gerçekleşiyor olan yapım onarım çalışmaları sonucunda yerleşim için bölgeyi tercih edecek olan bireylerin sayısının artacağını belirten uzmanlar, gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yatırım yapmaya davet etti. Şehircilik ve belediyecilik kapsamında yapılan bütün yeniliklerin bölgenin emlak konut değerini yükseltmesi ile gittikçe gelişen Erzincan’da, konut çeşitliliği de artmış durumda.avazturk1.jpg

Uzmanlar, konut çeşitliliği ve yaşam kalite standardı artmaya başlayan Erzincan ilinde gayrimenkul seçeneklerinin değerlendirilmesi için Türkiye’nin emlak arama motoru Flatfy’ı öneriyorlar. ,  daire aramaları aracılığı ile, tek bir site üzerinden bölgedeki emlak konut ilanlarının tamamı bulunabiliyor. Böylece gelişen Erzincan’da emlak konut fiyatları daha fazla yükselmeden konut almanız kolaylaşıyor. Siz de Erzincan ilinde bir gayrimenkul yatırımı yapma fikrindeyseniz siz de kolaylıkla emlak konut aramalarınızda emlak konut arama motoru Flatfy’ı kullanabilirsiniz. 

Ordu Ünye’de Yepyeni Konut Projesi!

avazturk2.jpg

Karadeniz, Türkiye’de emlak konut yatırımı açısından son dönemlerde en hızlı yatırım alan bölgelerden bir tanesi. Kuşkusuz Karadeniz’in en gelişmiş şehirlerinden biri olan Ordu’nun da bu noktada payı büyük. Son dönemlerde Karadeniz’in güzelliğinden ve manzarasından yararlanmaya ve bu güzelliği iyi birer konut reklamı haline dönüştürebilmeye yönelik olarak gerçekleştirilen emlak projelerinde ciddi bir artış gözleniyor. Çünkü insanlar sadece plaza mantığı ile inşa edilmiş ultra lüks evler yerine, gerçekten nefes alabilecekleri ve yaşamaktan zevk alacakları konutlar tercih etmeye başladılar.

Ordu Ünye’de ortaya çıkan yepyeni konut projesi de tam olarak bu felsefe üzerinden şekillendirildi! Karadeniz’in en güzel manzaralarını önüne alan ve aynı zamanda nezih bir yaşam alanı sağlayan Lavinay Karadeniz, Ordu’nun yeni gözbebeği olmaya hazırlanıyor. Uzun süredir pek çok emlak konut yatırımcısı tarafından heyecan ile beklenen proje tamamlanırken, projedeki pek çok daire ön satış safhasında satıldı bile!

Ordu Ünye’de bu şekilde artan emlak konut projeleri sayesinde bölgenin emlak değerleri de artış göstermeye başladı. Denizin ve doğanın orta yerinde gerçek bir mimari cennet oluşturmayı vaat eden projeler, bölge sakinleri tarafından istek ile karşılanıyor. Bundan dolayı da bu yeni inşa edilen projelerin içerisinden bir daire satın almak, emlak konut yatırımcıları için son derece mantıklı ve karlı görünüyor. Projedeki dairelerin fiyatları ise 275 bin TL’den başlıyor. Uzmanlar, emlak arama motoru Flatfy üzerinden Ordu Ünye’de artan emlak konut ilanlarının tamamının görüntülenebileceğini belirtti. Türkiye’de en çok kullanılan emlak arama motorlarından bir tanesi olan ,ilanları son derece kapsamlı ve eksiksiz olarak hazırlanmış. Eğer siz de bir gayrimenkul yatırım fikri içerisinde iseniz, hemen konut araması yapmaya başlayabilirsiniz!