FETÖ sanığıyla HSK çalışanının ilginç "dayanışması"

FETÖ sanığıyla HSK çalışanının ilginç "dayanışması"

9 Mart Cuma günü Çankırı'da görülecek olan FETÖ Çatı Davası sanığı İdris Şahin ile HSK çalışanı Hüseyin Gümüşok'un "sosyal medya dayanışması" akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Çankırı Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada "bilerek ve isteyerek FETÖ'ye yardım" dahil bir dizi suçlamalarla yargılaması devam eden Çankırı eski milletvekili İdris Şahin'in, yine bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın metin yazarlığını da yapan ve halen AK Parti Ankara Milletvekili olan Aydın Ünal'ın, FETÖ ile mücadele konusunda sosyal medyada dikkat çeken hesapları da hedef alan "Nerede o eski troller" başlıklı yazısını, "Fazla söze gerek yok. Okuyun ve içinizdeki ahlaksız trolleri keşfedin" ifadelerini eklediği tweetini HSK çalışanı Hüseyin Gümüşok retweetleyerek takipçileriyle paylaştı. Sosyal Medya hesabına "Hakimler ve Savcılar Kurulu" vurgusu eklediği görülen Gümüşok'un, HSK Üyesi Ali Cengiz Köseoğlu'nun personeli olduğu öğrenildi.

FETÖ davalarında hakim ve savcıların baskı altında olduğu yönündeki tartışmaların olduğu bir dönemde bir FETÖ sanığı ile HSK çalışanının bu dayanışması manidar bulundu.

1-085.jpg

AVAZTÜRK

İlgili Haberler