FETÖ'nün sözde il imamı yakalandı!

FETÖ'nün sözde il imamı yakalandı!

Batman'da, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında örgütün "il imamı" olduğu değerlendirilen 3 şüpheliden biri yakalanarak tutuklandı.

 

Batman Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturmasına ilişkin yapılan çalışmalarda "il imamı" olduğu değerlendirilen 3 şüpheli tespit edildi. Bazı adreslerde gerçekleştirilen aramalar sonucunda zanlılardan M.A.S, gözaltına alındı.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanırken firari 2 kişinin yakalanmasına çalışılıyor.

 

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ/PDY'ye yönelik araştırma ve soruşturmaların kesintisiz şekilde sürdüğünü belirterek, "FETÖ ile mücadeleye yönelik araştırma ve soruşturma kapsamında 'il imamı' olduğu değerlendirilen 3 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden biri yakalandı. Bir şüphelinin dosyası ise Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi." dedi.

 

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde de terör örgütleriyle etkin şekilde mücadele ettiklerini vurgulayan Güler, "Hain darbe girişiminden sonra araştırmalar, soruşturmalar daha da yoğunlaştırılarak ve genişletilerek devam ediyor." ifadelerini kullandı.