FETÖ'yü Cümbür Cemaat' deşifre eden Gazeteci İlhami Yangın da AVAZTÜRK'te

FETÖ'yü Cümbür Cemaat' deşifre eden Gazeteci İlhami Yangın da AVAZTÜRK'te

1 Temmuz’da başlayacak yeni dönemde, AVAZTURK.COM kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Türk basınının usta kalemlerinden Nuray Başaran ve siyasi analiz ve saha araştırmalarının lideri MAK Danışmanlık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat’tan sonra,

Kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu duruş ve yayınladığı haberlerle internet haberciliğinde yeni bir çığır açan AVAVZTURK.COM 1 Temmuz’da başlayacak yeni dönemine güçlü isimlerle girmeye hazırlanıyor. Türk basınının usta kalemi Nuray Başaran ve siyasi analiz ve saha çalışmalarının lideri Mehmet Ali Kulat’tan sonra milliyetçi medyanın önemli isimlerinden İlhami Yangın da AVAZTÜRK ailesine katıldı.

 

Yangın, Fetullahçı Terör Örgütü’nün kaset kumpaslarıyla ilgili FETÖ’nün yargı ve emniyette egemen olduğu dönemde kaleme aldığı “Cümbür Cemaat” kitabıyla gündeme damgasını vurdmuştu. Yangın’ın kaleme aldığı, Kabala’nın İntikamı, İhtilal Tüccarları, Osmanlı’da Sosyalizm, Cümbür ve Cemaatin İlk Darbesi kitapları da derin örgütlenmelerin tarihsel kodlarını kamuoyunun bilgisine sunan çalışmalardı.

 

Yangın, AVAZTÜRK’te köşe yazıları, özel ve kozmik röportajları ve gündemi farklı açıdan yorumlayan analizleri ile okurlarıyla buluşacak.

 

İLHAMİ YANGIN KİMDİR?

 

Araştırmacı, gazeteci, yazar. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu.

Milliyetçi Hareket Partisi yayın organları Yeni Düşünce ve Hergün gazetelerinde genel yayın koordinatörlüğü ve köşe yazarlığı yaptı.

Öncü gazetesi ve BTV televizyonunun kuruluşunda haber müdürü olarak görev aldı.

Türkeli ve Kırmızı Çizgi dergilerinde haber müdürü olarak çalıştı.

Türkiye’deki Alman ve Amerikan derin devlet yapılanmaları (ekoller) üzerinde araştırmalar yapmaktadır.

Yayınlanmış Kitapları: Kabalanın İntikamı (Etkin Kitaplar, 2007), İhtilal Tüccarları -Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Derin Devletin Karanlık Yüzü ve Bilinmeyen Tarihi- (Neden? Kitap, 2008), Osmanlı’da Sosyalizm (Bilgeoğuz Yayınları, 2009), Cümbür Cemaat (Bilgi Yayınevi, 2012)

 

AVAZTÜRK