Galatasaray - Fenerbahçe derbisi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftada Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu akşam oynanacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Peki Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Futbolseverler Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında dev bir derbiye tanıklık edecek. İki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe, bu akşam Türk Telekom Stadı'nda saat 21.00'de karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasındaki derbide  sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek.

HAKEM BELLİ OLDU

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

· VAR HAKEMİ DE BELLİ OLDU

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin Video Yardımcı Hakem'i de (VAR) belli oldu.

Ali Palabıyık, VAR hakemi olarak maçta görev yapacak.

· GALATASARAY 19 PUANDA

Süper Lig'in geride kalan 10 haftasında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 19 puan topladı.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Ligde 10. haftada deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Galatasaray, liderliği 21 puanı bulunan Medipol Başakşehir'e kaptırdı. Galatasaray, haftaya averajla Kasımpaşa'nın ardından üçüncü sırada girdi.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ 11'LERİ

ürk Telekom Stadı'nda oynanacak maç saat 21.00'de başlayacak. Bu zorlu derbi beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Linnes, Ozan Kabak, Serdar Aziz (Maicon), Ömer Bayram, Donk, Ndiaye, Sinan Gümüş (Onyekuru), Belhanda, Rodrigues, Eren Derdiyok.

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla (Şener Özbayraklı), Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Eljif Elmas, Ayew, Alper Potuk (Barış Alıcı), Benzia, Soldado.