Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim Gelinim Mutfakta birinci kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim Gelinim Mutfakta birinci kim oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta bu hafta da kimin eleneceği merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim Gelinim Mutfakta birinci kim oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması her hafta olduğu gibi bu hafta da herkesin dikkatini çekiyor. 

Yarışmacılar hafta boyunca yaptıkları yemeklerle birinci olmaya çalışırken Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta kimin veda ettiği merak konusu oldu. İzleyiciler merakla, Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? sorularının cevaplarını aramaya başladı. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim Gelinim Mutfakta birinci kim oldu?

071020191547588243408.png

Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim Gelinim Mutfakta birinci kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da bu haftaya yine yarışmacılardan Dilek damga vurdu. Yaptığı yemeklerle herkesin dikkatini çekerek ELif'in karşısında dimdik durdu. Zaman zaman kazandığı yarışmalarla Elif'e rakip olduğunu gösteren Dilek diğer yarışmacılardan ziyade ELif'in üzerine oynamaya başladı. 

1171894-youtube-thumbnail-750x375-c.jpg

Bugün yayınlanan bölümde kimin birinci olacağı ise merak konusu oldu. Geçtiğimiz haftadan bu yana yarışmacılardan yaptıkları yemeklerle Gelinim Mutfakta yarışmasına damga vurmak için çabalıyor. Fakat kimin birinci olacağı yarışma sonunda belli olacak.

gelinim-mutfakta-9-ekim-carsamba-puan-durumu-gelinim-mutfakta-bugunun-birincisi-ve-ceyrek-altinin-sahibi.jpg