Gülcemal dizisi finali beklenirken şaşırtan sürpriz geldi! Karar değişti artık…

Gülcemal dizisi finali beklenirken şaşırtan sürpriz geldi! Karar değişti artık…

Fox TV'nin sevilen dizisi Gülcemal için final kararı bekleniyordu. 10.bölümü ile ekranlara tamamen veda edeceği açıklanmıştı. Ancak karar değişikliğine gidildi. Final öncesi 3 bölüm daha eklenmesine karar verildi. İşte detaylar…

Gülcemal dizisi başrollerinde Melis Sezen, Nilay Erdönmez, Murat Ünalmış ve Edip Tepeli gibi popüler isimler yer alıyor. Başarılı oyuncular dizinin uzun süre sezonda kalmasını sağlayamadı. 10.bölümü ile ekrana veda etmeye hazırlanıyordu. Fakat yapılan bir değişiklik ile dizinin 3 bölüm daha uzatılmasına karar verildi. Bu şok karar hayranlarını memnun etti.

Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansı ile ön plana çıkan Melis Sezen dizi bittikten sonra farklı reklam teklifleri ile kariyer yaşantısını sürdürmüştü. Ardından bu kez başrol oyuncusu olduğu Gülcemal isimli diziden teklif geldi. Başarılı oyunculuğunu bu dizide de konuşturan Melis Sezen, Murat Ünalmış ile ortak kadroda yer alır.

GÜLCEMAL NE ZAMAN SEZONA GİRECEK?

gulcemal-dizisi-finali-beklenirken-sasirtan-surpriz-geldi-karar-degisti-artik-2.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan habere göre her hafta Fox TV ekranlarında Perşembe akşamı izleyicisi ile buluşan Gülcemal dizisi 13.bölümü ile ekranlara veda edecek. 10.bölümde ekrana veda etmesi beklenirken 3 bölüm daha uzatılmasına karar verildi. Bu demek oluyor ki Haziran ayı bitimine kadar Gülcemal dizisi ekrana gelecek.

10. BÖLÜMÜ İLE BU AKŞAM EKRANDA!

Gülcemal dizisi MF yapım imzalı olarak ilk bölümü 6 Nisan tarihinde ekrana gelir. .Yusuf PirHasan yönetmenliğinde seyircisiyle buluşan dizi Eda Tezcan ile Selda Akın tarafından kaleme alınır. Dram türünde ekrana yansıtılan Gülcemal dizisi 10.bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

MELİS SEZEN NASIL TANINDI?

Başarılı dizinin başrol oyuncusu Melis Sezen 1997 Silivri doğumludur. “Hayat Bazen Tatlıdır” isimli dizide oynayarak oyunculuk kariyerini başlatan Sezen “Siyah İnci” dizisi ile tanınmaya başlanır. İlk başrolünü “Sevgili Geçmiş” isimli dizide üstlenir. Melis Sezen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Her paylaşımı ile kariyeri kadar özel hayatıyla da ilgiyi üzerinde topluyor.