İŞTE 21 EYLÜL NÖBETÇİ NOTER LİSTESİ...

İŞTE 21 EYLÜL NÖBETÇİ NOTER LİSTESİ...

Nöbetçi noter listesi, bugün noterlerde alım satım ve vekâlet işlemi yapmak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz Nisan ayından beri nöbetçi noterler hafta sonları hizmet veriyor. Peki, bugün hangi noterler açık?

Noterlerde, vekalet alımı, tapu, araba alım satımı için işlem yapacak olanlar “Noterler Cumartesi açık mı?” sorusunun cevabını araştırıyor. Nöbetçi noterler Cumartesi ve Pazar günü hizmet veriyor. Normal şartlarda bilindiği üzere noterler hafta sonu kapalı oluyor. Ancak nöbetçi olarak hizmet veren şubelerde noter işlemleri yürütülmektedir. İşte, İzmir, Ankara ve İstanbulnöbetçi noter listesi…

 

Nüfus yoğunluğu nedeniyle en fazla nöbetçi noter ise İstanbul’da yer alacak.

 

Nöbetçi noterler hafta içerisinde noter işlemlerini halledemeyen kişiler için bir süredir hizmet vermeye devam ediyor. Satış işlemlerinde ve diğer konularda noter ihtiyacı olan kişiler dönem dönem hafta içerisinde çeşitli nedenlerle notere gidemiyor. Ancak nöbetçi noter uygulaması sayesinde hafta sonu da açık olan görevli noterler vatandaşların işlemlerini gerçekleştiriyor.