Kadın Spor Kıyafetleri

Kadın Spor Kıyafetleri

Günümüzde insanlar yoğun ve stresli iş hayatının ardından vücudunun formunu korumak amaçlı belirli periyotlarda spor yaparlar.

Spor aktivitelerinde yapılacak olan hareketlerin rahat ve kolay yapılabilmesi, spor sırasında oluşacak terlemenin önlenmesi gibi nedenlerle sporcu kıyafet seçimini doğru yapmalıdır. Spor kıyafet üretiminde bir marka olan firmamız kadın, erkek ve çocuk grubuna yönelik olarak spor ürünlerin üretim ve satışını yapar. Tommy Life kadınlara yönelik olarak tayt takımları, tayt modelleri, eşofman modelleri ve hatta tesettürlü hanımlar için tunik boy eşofman takımları üretilir. Firmamızın mağazalarından alışveriş yapabileceğiniz gibi online internet sitemize girerek de beğendiğiniz ürünlerde sınırsız alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Tayt Modelleri

Tommy Life kadın spor giyim ürünlerinde çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu ürünler arasından son dönemlere hem günlük kullanımda hem de spor faaliyetlerinde sıklıkla tercih edilen tayt modelleri için internet sitesine göz atabilirsiniz. Sezonun trend renk ve modellerini en kaliteli kumaşlar üzerine işleyerek müşterileri için eşsiz bir koleksiyona imza atmıştır. Taytlarda yanlarda şerit modelleri, tül detayları, gizli fermuar ve bel de kemer detaylar kullanılmıştır. Taylar günlük hayatın en kurtarıcı parçası haline gelmiştir. Hem giy çık ürünlerin başında gelir.

Spor Elbise Modelleri

Tommy Life sadece spor sırasında kullanılabilecek ürünler üretmemektedir. Bunun yanında günlük hayatta spor tarz giyinmeyi seven kadınlar için son derece spor elbiselerde satışa sunulmuştur. Elbiselerde uzun ve kısa boylar bulunmakta olup tek renk ya da farklı renk geçişlerinin olduğu modellerde vardır. Bunun yanında elbiselerde cep detayı olan modeller ve kapüşonlu olan modellerde satıştadır. Bazı elbise modellerinde marka baskısı da kullanılmıştır. Aldığınız elbiseleri spor bir ayakkabı ile kombinleyerek günlük hayatta hem şık hem de spor bir tarz yakalayabilirsiniz.

Kadın Spor Ayakkabı Modelleri

Son bir kaç yıldır spor ayakkabı modellerinde daha baskın ve kalın tabanlı ayakkabılar tercih edilir hale gelmiştir. Firmamızda müşterilerinin tercihler doğrultusunda bir birinden farklı tasarımlara sneaker model spor ayakkabılar üretiyor. İster tek renk, ister fosforlu renkler, isterseniz de bir biri ile uyumlu olan renklerin kullanıldığı spor ayakkabılar bulunmaktadır.