Koreli kadınların altın değerinde gençlik rutini! 10 adımda yaşlanmayı geciktirici etkisi kanıtlandı!

Koreli kadınların altın değerinde gençlik rutini! 10 adımda yaşlanmayı geciktirici etkisi kanıtlandı!

Koreli kadınların bakım sınırı kullandıkları doğal malzemeler de gizli. Gözeneklerin tamamen temizlendiği, kirden arındırılmış, parlak ve taze bir cilt görünümü elde etmek zor değil. 10 adımda daha yumuşak ve beyaz bir cilde kavuşmak için işte detaylar…

Pürüz ve lekeden arınmış, kusursuz bir cilt elde etmek her kadının isteğidir. Cilt bakımı rutinine eşlik edecek Koreli kadınların sırrı 10 adımda maliyetsiz taze bir görüntü oluşturuyor. Sağlıklı bir cilt görünümü vücudun sağlıklı olduğu anlamına geliyor. Kullanılan makyaj malzemeleri kendi içerisinde cildi destekleyici bir özellik sağlıyor.

Cilt bakımı dendiğinde ilk sırada yerini alan Koreli kadınlar genç bir görünüme kavuşabilmenin sırrını keşfetti. Bu onları ilerleyen yaşlara rağmen hala genç gösterecek bir etki oluşturuyor. Botoks ve dolgu uygulamaları bıçak altına yatmak tarihe gömülüyor. Koreli kadınların 10 eşsiz sırrı ile bakım sürecindeki kolaylığı keşfedin.

1.SU BAZLI TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

koreli-kadinlarin-altin-degerinde-genclik-rutini-10-adimda-yaslanmayi-geciktirici-etkisi-kanitlandi-2.jpg

Günlük makyaj üretiminde kullanılan temizleyici malzemeler büyük önem taşıyor. Cildi tamamen arındırmak zamanla yıpranmanın önüne geçiyor. Özellikle yağ bazlı temizleyici ve makyaj ürünlerinden uzak durmak gerekiyor. Su bazlı jel ya da köpük ürünleri tercih edilebilir.

2.PEELİNG İLE IŞILDAYIN!

Ölü cildin arındırılması yenilenmenin ilk adımıdır. Hücrenin yenilenebilmesi ve cildin ışıltılı bir görüntüye sahip olabilmesi için en uygun peeling haftada bir kez yüz bölgesine uygulanabilir. Burada uygulama yaparken kuru, yağlı ya da orta cilt tipinden hangisine uygun olduğunu bilmek önemlidir.

3.TONİK İLE SIKILAŞSIN!

Son dönemlerde popüler hale gelen ve Koreli kadınların da her gün tercih ettiği tonik ciltteki pH dengesini yerine getiriyor. Cildin tıkalı gözeneklerini açarken sıkılaşmayı da sağlıyor.

4.CİLDE UYGUN NEMLENDİRİCİ

Makyaj yaptıktan makyajı iyice vücuttan arındırdıktan sonraki en önemli nokta nemlendirme aşamasıdır. Cildin nem dengesine her zaman ihtiyaç duyulur. Bu dokunun daha hızlı iyileşebilmesi ve hücre yenilemesi için önemlidir. Cilt tipine uygun en doğru ve kaliteli nemlendirici kullanmak gerekir.

5.TON EŞİTLEYİCİ SERUMLAR

Popüler serum şişeleri cilt tonunu eşitleyebilmek için daha çok tercih ediliyor. Daha beyaz ve kusursuz bir görünüm için kullanılan serumlar erken yaşlanma riskinin de önüne geçiyor.

6.CİLT BAKIM MASKELERİ

Uygun maliyetlerle evde hazırlanabilecek maskeler cildin hidrasyon seviyesini eş dozaja getirerek yüksek ve bol nem dengesi sağlıyor.

7.KIRIŞIKLIK KARŞITI GÖZ KREMİ

Göz çevresinde oluşan kırışıklıklar yaş ile beraber gittikçe artıyor. Bunu önleyebilmek için göz çevresine uygun göz kremi kullanılmalıdır.

8.YOĞUN NEMLENDİRİCİLER

Rutin bakım dışında gece bakımına eklenmesi gereken en önemli detay yoğun nemlendirici uygulamalarıdır. Bu cildin yenilenmesini tazelenmesini sağlıyor.

9.GÜNEŞ KREMİ

Yaz-kış fark etmeksizin güneş kremi kullananlar yaşlanmayı geciktiriyor.

10.GECE KREMİ

Gece kremi uyurken nem dengesini koruyor. Özellikle yoğun nemlendiriciler cilde istenen yenileme etkisini sunuyor.