Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? 7 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı?

Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? 7 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı?

Kuaförüm Sensin yarışmasını izleyenler merakla bugün de günün birincisinin kim olduğunu merak etmeye başladı. İzleyiciler, Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? 7 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı?

Geçtiğimiz hafta izleyenleri ekrana bağlayan SHOW TV’nin sevilen yarışma programı bu hafta da izleyenleri ekrana kilitleyecek. İzleyiciler merakla Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? 7 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı? Sorularının cevaplarını aramaya başladı. Peki, Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? 7 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı?

7 EKİM KUFÖRÜM SENSİN YARIŞMASINDA KİMLER OLACAK?

Kuaförüm Sensin 124. Bölümünde;

Kuaför Mete Şimşek, makyöz Arzu Gökduman, model Ceren Dalkıç birinci takım olarak yarışırken, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt, model Merve Eroğlu ikinci takım olarak yarıştı. Kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt ve model Ezgi Yalçınkaya üçüncü takım olarak yarışırken, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model İlayda Arslan ise dördüncü takım olarak yarıştı.

KUAFÖRÜM SENSİN KİM KAZANDI?

Kuaförler modeller üzerinde bütün yeteneklerini göstermeye çalışırken izleyiciler de  merakla kimin birinci olacağını araştırmaya başlamıştı. Yarışmanın sonunda ise birinci takım olarak yarışan kuaför Mete Şimşek, makyöz Arzu Gökduman, model Ceren Dalkıç yarışmaya veda etti. Yarışmanın birincisi ise üçüncü takım olarak yarışan kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt ve model Ezgi Yalçınkaya oldu. Bugün kimin gün birincisi olacağı ise merak konusu oldu.