Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı? Kuaförüm Sensin puan durumu?

Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı? Kuaförüm Sensin puan durumu?

Kuaförlerin birbirleriyle yarıştığı ve izleyicilerin merakla takip ettiği Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün haftanın final heyecanı yaşanıyor. İzleyiciler merakla, Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı? merak ediyor.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve kuaförlerin yarıştığı Kuaförüm Sensin yarışmasında bir hafta daha geride kaldı. İzleyiciler merakla, Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı? Kuaförüm Sensin puan durumu? merak ediyor. Peki, Kuaförüm Sensin kim elendi? 11 Ekim Kuaförüm Sensin kim kazandı? Kuaförüm Sensin puan durumu?

KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin yarışmasında 8 Ekim’de 30 puan alan Burcu ve Ateş birinci oldu. 18 puan alan Bilal ve Buse ikinci sırada, 17 puan alan Hayat ve Özlem üçüncü sırada, 14 puan alan Sıla ve Mira ise sonuncu sırada yer aldı.

9 Ekim’de Kuaförüm Sensin yarışmasındaHayat ve Özlem 26 puan alarak birinci oldular. Sıla ve Mira 19 puan, Bilal ve Buse 16 puan aldılar. Gün sonuncusu 10 puan alan Burcu ve Ateş oldu.

Kuaförüm Sensin yarışmasında10 Ekim’de Hayat ve Özlem 24 puan, Sıla ve Mira 24 puan aldı. Bilal ve Buse 19 puan alırken, Ateş ve Burcu 9 puan ile sonuncu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün elenecek isimlerden bir tanesi açıklanacak. Kimin elendiği hala belli olmadı. Açıklandığında sizlerle payalaşacağız.