Mardin’den Gostivar’a bir kardeşlik öyküsü: Vali Yaman Balkanlar’da gönüllere dokundu

Mardin’den Gostivar’a bir kardeşlik öyküsü: Vali Yaman Balkanlar’da gönüllere dokundu

Geçtiğimiz yıl Batı Makedonya Bölgesel liginde geçirdiği başarılı performansın ardından şampiyonluğunu ilan eden F.C. Genç Kalemlerspor II. lige yükselmeyi başardı.

Geçtiğimiz yıl Batı Makedonya Bölgesel liginde geçirdiği başarılı performansın ardından şampiyonluğunu ilan ederek II. lige yükselen F.C. Genç Kalemlerspor bu yıl çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Genç Kalemlerspor futbol takımı tarafından yeni sezonda kullanılacak yeni formalarını basına tanıttı.

Önümüzdeki günlerde basına tanıtacağı iddialı transferlerle yoluna devam edecek olan kulüp yeni sportif malzemelerle sezona daha hazır başlayacak.

Mardin’den Balkanlara Kurulan Gönül Köprüsü

Genç Kalemlerspor kulübünün yeni sezona yeni sportif malzemelerle başlaması için önemli katkılarda bulunan Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a Genç Kalemlerspor ailesi olarak sonuz teşekkürlerini ileten kulüp yetkilileri, “İhtiyaç duyulan spor malzemelerinin tamamını yeniledik ve lige daha güçlü başlayacağımıza eminiz” denildi.

Genç Kalemlerspor Başkan Raif Raifi yaptığı açıklamada, “Kırklareli’de görev yaptığı sırada derneğimizi ziyaret eden Vali Mustafa Yaman, her zaman bizleri destekledi. Sayın Valimiz, Mustafa Yaman tarafından takımımıza 30 adet eşofman, forma, yağmurluk, krampon ve futbol topları hediye edildi. Mardin Valimiz ve vesile olan herkese özellikle Mardin halkı ve Türkiye Cumhuriyeti devletine teşekkürlerimizi sunarız. Karşılaştıkları bu zor dönemlerde bile bizlerin destekçisi olabildikleri için minnettarız” ifadelerini kullandı.