MHP’den sert tepki! Bu dil kandil dili, bu dil terör dilidir…

MHP’den sert tepki! Bu dil kandil dili, bu dil terör dilidir…

MHP Grup başkanvekili Erkan Akçay, terör örgütüne göz yummuş olan ancak söz konusu Zeytin Dalı harekatı olunca eleştiri yağmuru yapanlara sert tepki gösterdi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay düzenlediği basın toplantısında harekatın psikolojik boyutlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Harekatın başladığı günden itibaren operasyonu algıda şaşırtmak isteyen isimlerin olduğunu ve bu isimlerin söz konusu terör ile mücadele olduğunda ses çıkarmadıklarını dile getirdi. gizemmm-002.jpg

Akçay Zeytin Dalı Harekatında kendilerine yurttaş girişimi adı vermiş olan bir güruh tarafından milletvekillerine gönderilmiş mektupların kamuoyuna yansıdığını söyledi.

Bazı malum isimlerin harekete geçtiğini ve yapmaya çalıştıkları algı operasyonuna karşı vatandaşları uyardı.

PKK’NIN YAPTIĞI PROPAGANDA DİLİ İLE…

Akçay, PKK’nın yaptığı propaganda dili ile yazılıp çizilen birkaç kişinin kukla olarak kullandığı ceplere konulan ve Türkiye’nin bekası için tehdit unsuru olan terör örgütleri

Zeytin Dalı operasyonunu aklı sıra durdurmak istiyor. Terör gruplarına karşı, halkın canı uğruna kendi canını siper eden askerlerin bölgeden çekilmesini istiyorlar.

ZANNEDERSİNİZ Kİ HER ŞEY SÜT LİMAN

Onların lafına göre hareket edersen bizim ülkemizi tehdit eden hiçbir terör örgütü yok. Zannedersiniz ki her şey süt liman. Bu mektubu gönderenler mütareke döneminin müstemleke zihniyetinin artıklarıdır. Bunlar günümüzün mandacılarıdır.

Alçak terör örgütünü eylemlerini göz ardı eden, PKK terör örgütünü tehdit unsuru olarak görmeyen ve tüm bunlara rağmen Zeytin Dalı Operasyonuna laf edenlerin amacı bellidir. Bu dil Kandil dilidir. Bu dil terör dilidir..