MHP’li Erdoğan: Üniversitelerde öğrenci kılıklı teröristler var

MHP’li Erdoğan: Üniversitelerde öğrenci kılıklı teröristler var

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan saldırıyı kınarken, “Üniversitelerde öğrenci kılığına girmiş sözde öğrencilerin yaptıkları da kabul edilemez” ifadesini kullandı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde Afrin şehitleri için lokma dağıtan öğrencilere saldıran öğrenci kılıklı teröristlere yine CHP ve HDP sahip çıktı.

HA DAĞDA HA KAMPUSTE

Mehmet Erdoğan, Fırat Kalkanı ile Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı harekatlarının meşru ve haklı olduğunu söyledi. Bazı çevrelerin meşru ve haklı harekatlara karşı kampanya açtıklarını anlatan Erdoğan, “Dağdaki terörist ile şehirdeki terörist arasında hiçbir fark yoktur, uygulanacak kanun da dağdaki teröristle aynıdır” diye konuştu.TSK’nın düzenlediği harekatların kutlu hedefleri olduğunu vurgulayan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
“ Harekâtı gibi haklı sebeplerle kutlu hedefler için sürdürülen terörle mücadele operasyonlarını gölgeleyecek, farklı gösterecek, oradaki kahramanlarımızı rencide edecek hiçbir hareket meşru kabul edilemez. Üniversitelerde öğrenci kılığına girmiş sözde öğrencilerin yaptıkları da kabul edilemez. Dağdaki terörist ile şehirdeki terörist arasında hiçbir fark yoktur, uygulanacak kanun da dağdaki teröristle aynıdır.

hqdefault-001.jpg

DEVLET GEREĞİNİ YAPAR

Öte yandan Mehmet Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olayların faillerinin yargı önüne çıkarıldığını da anamsattı. Erdoğan, “O sebeple, Türk yargısının müdahil olduğu bir olayı Türk yargısına bırakmakta fayda vardır. Devlet, gereğini dün olduğu gibi bundan sonra da yapacaktır. Yurt içinde ve yurt dışında Türk milletinin bütünlüğüne ve canına kasteden teröristlerle amansız ve kutlu bir mücadele veren güvenlik güçlerimize buradan selamlarımı, saygılarımı iletiyorum, Allah yâr ve yardımcıları olsun; Türk milleti size minnettardır” dedi.