Orgeneral Akar’dan ABD’ye soğuk duş! Müsaade etmeyiz…

Orgeneral Akar’dan ABD’ye soğuk duş! Müsaade etmeyiz…

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Amerika Birleşik Devletleri’nin kurmak isteği terör ordusu ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ABD’nin göz göre göre kurmaya çalıştığı terör örgütüne yönelik sert çıkış yaptı. Orgeneral Hulusi Akar yaptığı açıklamada Hiçbir teröristin silahlanmasına şimdiye kadar müsaade etmediklerini ve bundan sonrada böyle bir karara asla müsaade etmeyeceklerini açıkladı.  ilhami-yangin-002.png

NATO ZİRVESİNDE KONUŞTU 

Elde edilen bilgilere göre Orgeneral Hulusi Akar Brüksel’de yapılan NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı’nın oturumunda konuşma yaptı.

HULUSİ AKAR UYARDI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, PKK’nın bir kolu olan YPG terör örgütüne sözde operasyon adı altında verilen desteğin bir an önce son bulması gerektiğinin altını çizdi. Orgeneral Akar terör örgütlerine yapılan yardım, destek ve silahlandırma konusunda net tavrını ortaya koydu. Ve bu hatadan bir an önce dönmelerin yönünde ikazda bulundu.

TERÖRİST ARASINDA AYIRIM YAPMAYIN

Orgeneral Hulusi Akar’ın yaptığı konuşmada NATO’yu sert sözlerle eleştirdi. Akar, ‘’terörizmle mücadele edilecekse, terörist arasında ayırım yapılmadan edilmelidir.’’ dedir

MÜSADE ETMEYİZ

Hulusi Akar kararlılığını net bir şekilde ortaya koyarak yaptığı konuşmada DEAŞ ile mücadele ne kadar önemliyse PKK/PYD/YPG, FETÖ ile mücadelede o kadar önemlidir dedi. Ve kurulabilecek hiçbir terör örgütüne müsaade etmeyeceklerini açıkladı.