PKK bedenlerini parçaladı, FETÖ’cü GARSON’un 26 Nisan KUMPASI da hayatlarını!

PKK bedenlerini parçaladı, FETÖ’cü GARSON’un 26 Nisan KUMPASI da hayatlarını!

PKK’nın 23 Ocak 2016 günü Çınar’da düzenlediği saldırıda eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaralanan polis memuru Lokman Tan’ın hayatı, o saldırının yaralarını saramadan 26 Nisan 2017’de FETÖ’nün, GARSON kod adlı Gizli Tanıkla servis ettiği KUMPAS’la karardı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 26 Nisan 2017 günü İçişleri Bakanlığı emriyle, içerisinde FETÖ’cülerin de bulunduğu 9103 kişilik açığa alma listesinden her gün yeni bir dram çıkıyor.

15 Temmuz gecesi FETÖ’nün kanlı darbe ve işgal girişimine karşı sergilediği direniş, o geceye ait sembol videolarda görülen komiser A.B, asker üniformalı FETÖ’cü teröristler tarafından İstanbul Tuzla’daki direnişte karnından yaralanan M.E gibi bir çok 15 Temmuz gazisinin yanında PKK terörü ile mücadelede yaralanan çok sayıda kişinin de 26 Nisan 2017 tarihli 9103 kişilik açığa alma listesinde olduğunu Türkiye kamuoyu ilk kez AVAZTÜRK’ten öğrenmişti.

PKK BEDENLERİNİ PARAMPARÇA ETTİ, FETÖ’CÜ GARSON HAYATLARINI

FETÖ’yü “17/25 Aralık’tan sonra sorgulamaya başladığını, 15 Temmuz’dan sonra ise örgütten ayrılmaya karar verdiğini” iddia ederek, 18 Nisan 2017 günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvurduğu 27 Nisan 2017 tarihli Savcılık ifadeleriyle ortaya çıkan GARSON kod adlı FETÖ’cü Gizli Tanık’ın teslim ettiği, ne zaman ve ne maksatla hazırlandığı bilinmeyen FİŞLEME listelerini de içeren dijitallerden yola çıkılarak hazırlanan 9103 kişilik açığa alma listesinden büyük bir dram daha çıktı.

KOM Daire Başkanlığının mahkemeler ve savcılıkların taleplerine binaen hazırladığı “Veri İnceleme Raporlarında” FETÖ’nün FİŞLEME listesi diye anılan dijitallerden yola çıkılarak açığa alınan 9103 kişilik listede yer alan Polis Memuru Lokman Tan’ın, 23 Ocak 2016 günü PKK’nın Çınar’da düzenlediği saldırıda eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaralandığı öğrenildi. Tan’ın FETÖ’cü Gizli Tanık Garson tarafından “servis edilen” dijitallerde isminin örgüte yakın diye kodlandığı için açığa alındığı, FİŞLEME listesinde isminin olmasından başka örgütle ilişkisine dair hiçbir verinin bulunmadığı öğrenildi.

FETÖ’nün Gizli Tanık GARSON ile kurduğu KUMPAS’la hayatı kararan Lokman Tan isimli polis memurunun, PKK’nın 23 Ocak 29016 gecesi saat 23 sularında Çınar Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlediği bomba yüklü araç saldırısında yaralanan kızının sağ gözünde yüzde 80 görme kaybı oluştuğu, oğlunun vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yanıklar meydana geldiği öğrenilirken, 26 Nisan 2017 tarihli açığa alma kararı nedeniyle Valiliğin yardımı kestiği ve oğlunun yanıklardan kaynaklı estetik ameliyatı için gereken 100 bin TL’ye ihtiyaçları olduğu belirtildi.

Öte yandan FETÖ’cü GARSON tarafından “servis edilen” FİŞLEME listesine dayanılarak açığa alınan polis memuru Lokman Tan, eşi ve iki çocuğunun ağır psikolojik travma nedeni ile ilaç kullandıkları da öğrenildi.

İŞTE PKK’NIN BEDENLERİNİ FETÖ’CÜ GARSON”UN İSE HAYATLARINI PARÇALADIĞI TAN AİLESİNE DAİR YÜREK YAKAN FOTOĞRAFLAR

26nisan_lokman_tan1.jpg26nisan_lokman_tan2.jpg26nisan_lokman_tan3.jpg26nisan_lokman_tan4.jpg26nisan_lokman_tan5.jpg26nisan_lokman_tan6.jpg26nisan_lokman_tan7.jpg

AVAZTÜRK