PKK'ya bir darbe daha! Kato Jirka cephe sorumlusu öldürüldü!

PKK'ya bir darbe daha! Kato Jirka cephe sorumlusu öldürüldü!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirilen 9 terörist arasında PKK'nın sözde "Kato Jirka cephe sorumlusu", "Derya" kod adlı örgüt mensubu ile sözde karargah takımının da yer aldığı belirlendi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Beytüşşebap  ilçesi kırsalına düzenlediği hava harekatında etkisiz hale getirilen 9 terörist  arasında PKK'nın sözde "Kato Jirka cephe sorumlusu", "Derya" kod adlı örgüt  mensubu ile sözde karargah takımının da yer aldığı tespit edildi.

 

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, teslim olan  teröristin ifadesi ve telsiz konuşmalarından, dün akşam Beytüşşebap ilçesi  kırsalında saldırı hazırlığındaki gruba yönelik hava harekatında etkisiz hale  getirilen teröristler arasında, PKK'nın sözde "Kato Jirka cephe sorumlusu",  "Derya" kod adlı örgüt mensubu ile sözde karargah takımının da yer aldığının  belirlendiği bildirildi.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerince, dün akşam saatlerinde Beytüşşebap ilçesi  Faraşin bölgesinde birliklere saldırı hazırlığında olduğu İHA ile tespit edilen  teröristlere yönelik hava harekatında 9 örgüt mensubu etkisiz hale getirilmişti.