Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz istifa etti!

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz istifa etti!

31 Mart Yerel Seçimlerinde aday adayı olmamasına ve adaylığı istemediğini belirtmesine rağmen aday gösterilerek AK Parti'den Pursaklar Belediye Başkanı seçilen Ayhan Yılmaz, 'psikolojisinin bozuk olduğu' gerekçesiyle istifa etti.

31 Mart seçimlerinde yüzde 71 gibi bir oy alarak AK Parti'nin kalelerinden biri olan Pursaklar Belediyesi'nde Başkan seçilen AK Partili Ayhan Yılmaz’ın, istifa etti haberleri gündeme bomba gibi düştü. Elde edilen bilgilere göre Yılmaz yerel seçimler öncesi Pursaklar Belediyesine aday olmak istemediğini son ana kadar ısrar ile söylediği ancak yinede adaylığını koyduğu öğrenildi. Şimdi ise seçimden bir ay sonra istifa ederek partisini ve çevresini yarı yolda bırakması Ankara gündeminde şaşkınlık yarattı.

mehmetsolmaz2.jpg

Öte yandan istifa sebebinin psikolojik nedenler olduğu öğrenilen Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz'ın istifasını Pursaklar Kaymakamlığına verdiği ancak gece yarısından sonraya kadar süren Genel Merkez tarafından ikna çalışmalarının sonuçsuz kaldığı öğrenildi.

AVAZTÜRK