Şamil Tayyar paylaşımlarıyla bomba bir detayı ortaya çıkardı

Şamil Tayyar paylaşımlarıyla bomba bir detayı ortaya çıkardı

AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'ın Akit Gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz ile ilgili bugün yaptığı paylaşımlar şok bir ayrıntıyı ortaya çıkardı. Tayyar Yılmaz'ın Fethullah Gülen'e iletilmek üzere yazdığı mailleri paylaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep milletvekili gazeteci yazar şamil tayyar Akit Gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz ile ilgili bugün yaptığı paylaşımlarla ortalığı karıştırdı.

"Yürekli Savcı aranıyor" çağrısında da bulunan Tayyar Akit yazarı ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gürün eşi Mehtap Yılmaz'ın 2016 şubat'ında alçak Fethullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'e iletilmek üzere yazdığı maili paylaştı.

Ayrıca Tayyar, Mehtap Yılmaz'ın Gülen'e iletilmek üzere yazdığı maile gelen cevabı ve Mehtap Yılmaz'ın bir WhatsApp yazışmasını da Twitter paylaşımına ekledi.

du367rexkayjrve.jpg

Şamil Tayyar'ın Mehtap Yılmaz'a ait olduğunu iddia ederek paylaştığı Şubat 2016 tarihli Mail de şu şok ifadeler yer aldı:

du367rbx0aiffuk.jpg

Asıl şok ise Tayyar'ın Mehtap Yılmaz'ın mailine cevaben geldiğini belirterek paylaştığı ve Mehtap Yılmaz'a hitaben yazıldığı görülen Mailde ilginç ayrıntılar göze çarptı. İşte gündeme bomba gibi düşen o maildeki ifadeler:

du367r-wsaenrii.jpg

Şimdi kamuoyu Mehtap Yılmaz cevap da ki arka planı merak ediyor burada kastedilen Mehtap Yılmaz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlaştırılması ve seyahatlerinde uçağında yer alması ise; FETÖ'nün bu işe nüfus edecek esrarengiz elemanı kim?

hgf.jpgdu31w7dxuaaqstb.jpgscreenshot_1-006.jpgscreenshot_4.jpg

 

İlgili Haberler