Şimdi ABD düşünsün: FETÖ'nün Beyaz Saray planı Gizli Tanık 'Damla'dan

Şimdi ABD düşünsün: FETÖ'nün Beyaz Saray planı Gizli Tanık 'Damla'dan

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ABD Başkanı'nın koltuğuna da göz diktiği ortaya çıktı. FETÖ'nün bu amaçla ABD'deki bir okulda Türk kökenli öğrenciyi ‘özel’ yetiştirdiği bildirildi.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ABD Başkanı'nın koltuğuna da göz diktiği ortaya çıktı. FETÖ'nün  bu amaçla ABD'deki bir okulda Türk kökenli öğrenciyi ‘özel’ yetiştirdiği bildirildi.

ŞERİATI BEYAZ SARAY GETİRECEK

Türkiye'nin iade isteklerini göz ardı eden ABD'nin Fetullah Gülen'in Beyaz Saray'ı ele geçirme planı gizli tanık "Damla"nın itirafıyla ortaya çıktı. 13 Mart 2015'te itiraflarda bulunan Damla kod adlı gizli tanık şunları söyledi:

"Fetullah Gülen cemaatinin büyük abiler ile mahrem dairede toplantılar yapıyor. Bu toplantıda Fetullah Gülen'in ‘her yerde olmazsanız hiçbir yerdesiniz’ sözü nedeniyle adliye, mülkiye ve askeriyede yapılanma emri verildi. Yurtdışı okullarındaki öğrenciler de kendi ülkelerinde bu şekilde yapılandırılıyor. Büyük Türkiye hayalinin gerçekleştirileceği telkin ediliyor. Cemaat, ‘iman’, ‘hayat’ ve ‘şeriat’ şeklinde ‘Mehdi’ye üç görev izafe etti. ‘İman’ görevi gerçekleştirildi. ‘Hayat’ görevi ise  dünyadaki okulların açılmasıdır. Buna da vesile Fetullah Gülen oldu. ‘Şeriat’ görevi ise eli sopalı ABD'de Türk okullarında öğrenim gören bir Türk öğrenci ABD'nin başkanı olduğunda gerçekleşecek."

DEVLETİN BEKASI

Gizli tanık Damla, MHP'ye kurulan kaset kumpasını da ayrıntıları ile anlattı. MHP İstanbul eski Milletvekili İhsan Barutçu'nun yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Numan kurtulmuş, Cübbeli Ahmet Hoca'yı da FETÖcü amirlerin  emri ile dinlediklerini itiraf eden Damla,  "İstanbul Emniyet Müdürlüğünde, memur, amir ve müdürleri, Ergenekon, Balyoz gibi operasyonları devletin bekası için yaptıklarını söylediler. Polis memurlarının gizli çekilen görüntüleri eve atılan böcekleri, bu görüş nedeniyle sorgulayamadım. Cemaat, bunların istihbarat tekniği olduğunu kanuna ve hukuka uygun olduğunu söyledi" dedi.

HÜKÜMETE BEDDUA

Türkiye Cumhuriyetinin 61. hükümeti ve AK Parti’nin 3. dönemi olması sebebiyle 3. sure 61. ayete denk gelecek şekilde beddua yapıldığını, 4. dönemde kurulacak 62. hükümetin 4. sure 62. ayete denk geldiğini anlatan Damla,  "Bu ayetler gelecek hükümetin hizmet hareketinden özür dileyeceği şeklinde yorumlandı" diye konuştu.

AVAZTÜRK/Ali Çavuş