Siyah Beyaz, Atınç Nukan'ı İstiyor

Siyah Beyaz, Atınç Nukan'ı İstiyor

Ülkemizin büyük takımlarından olan siyah beyazlı takım Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek amacıyla, Atınç Nukan'ı kendisine transfer etmek istiyor.

Kariyer hayatı boyunca pek başarılı bir futbol yaşantısı olmasa da, Kara Kartal, kendisi için iyi bir savunma olacağını düşünüyor ve bu nedenle kendisini takımda görmek istiyor. Hali hazırda Alman liginde oynayan ve RP Leipzig Kulübü ile sözleşmesi olan Atınç Nukan, sözleşme bitmeden transfer edilecek.

Öncesinde de Satılacaktı

Beşiktaş tarafından istenen ve yakın zamanda RP Leipzig ile yollarını ayıracak olan Atınç Nukan, daha öncesinde de satılmak istenmişti, fakat başarılı olunamamıştı. RP Leipzig tarafından daha öncesinde de satılmak istenen oyuncunun, maaşını karşılayacak bir kulüp bulunmadığı için satılamadığı öğrenildi. Teknik Direktör Ralf Rangnick tarafından daha önce yapılan açıklamaya göre, Bundesliga'da oynama şansı yok denmişti ve bunun üzerine satılmak istenmişti. Fakat o dönemde, Atınç Nukan'ın maaşını karşılayacak bir kulüp bulunamamıştı.

Bonservis İstenmiyor

Yakın zamanda satılması beklenen Atınç Nukan için, satılacağı takımdan bonservis de istenmiyor. Henüz RP Leipzig sözleşmesi bitmeyen oyuncunun, yakın zamanda transfer edilmesi bekleniyor. Bu bakımdan oyuncuya ilk teklif sunanlardan birisi ise Beşitktaş oldu. Savunma hattını güçlendirmek ve yeni oyuncular le yoluna devam etmek isteyen Beşiktaş, Atınç Nukan'ı takımda görmek istiyor. Yıldız oyuncunun birçok eski maçına üzerinden ulaşabilirsiniz. imkanı ile ilerde oynayacağı maçları da canlı olarak seyredebilirsiniz.

2 Sezondur Yaşanan Sakatlıklar

Oyuncunun 2 sezondur şansı yaver gitmiyor. 2 lig süresince sık sık sakatlıklara maruz kalan ve onlar ile boğuşan oyuncunun, 2 sezon boyunca ise sadece 1 golü bulunuyor. Alman takımda 16 mücadelede yer alan Atınç Nukan, gösterdiği başarısızlıklar yüzünden de transfer edilmek isteniyor. Beşiktaş alt yapısından yetişen ve zamanında Beşiktaş takımında da kiralık olarak oyunculuk yapan Atınç Nukan, daha sonrasında RP Leipzig'e transfer edilmişti. Şuan 26 yaşında olan oyuncunun tüm maçlarınawww.tipobet1.tvüzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyuncu ile ilgili yaşanan tüm gelişmelere de üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz.