Sosyal medyada açılan o etikete yazılanlar hem güldürdü hem düşündürdü

Sosyal medyada açılan o etikete yazılanlar hem güldürdü hem düşündürdü

Twitter Sosyal Paylaşım ağında açılan #TürkErkeğiDenir etiketine yazılan birbirinden ilginç paylaşımlar sosyal medya kullanıcılarını hem güldürdü hem de düşündürdü.

Gün boyu Türkiye Gündemi’nin ilk 5’indeki yerini koruyan etikete binlerce paylaşım yazıldı. gizemmm-003.jpg

Sosyal Paylaşım ağlarındaki birbirinden ilginç paylaşımlar kimi zaman güldürürken kimi zaman da düşündürüyor. Twitter Sosyal Paylaşım ağında bugün #TürkErkeğiDenir şeklinde açılan etikete binlerce twitter kullanıcısı paylaşım yazarken, erkeklerin olayı “Kadınlara malzeme çıktı bugün” şeklinde yorumlaması dikkat çekti.

#TürkErkeğiDenir etiketine yazan twitter kullanıcılarından @1071_Yesim kullanıcısı “6 ay askerlik yapıp bunu 40-50 yıl boyunca anlatan erkeğe #TürkErkeğiDenir” paylaşımıyla dikkat çekti.

1-025.jpg

@onely_dayss isimli kullanıcının etikete yazdığı; “Ayartana kadar Çılgın Aşık, Sonrasında Bildiğin Öküz” paylaşımı ise erkek kullanıcıların tepkisini çekti.

2-010.jpg

Etikete yazan erkek twitter kullanıcılarından @Fatih_AntepRT de;

“Kıskanınca; Maço

Kıskanmayınca; İlgisiz

İlgi gösterince; Boğuyosun

Azaltınca; Sevmiyosun

Sahiplenince; Bana Karışma

Rahat Bırakınca; Uzaksın

Vakit geçirmek isteyince; Yorgunum

Yorgunum deyince; Ne yaptın ki

Tribi çekene

#TürkErkeğiDenir” paylaşımıyla erkeklerin isyanını haykırdı.

3-009.jpg

Bayan kullanıcılardan @dilekbozkurt123 ise etikete yazdığı;

“Bakmayın odun da olsalar, kaktüste.. Yürekleri mert, sevdiğine dağ, karşısındakine yol olan, gerekirse can, gerekirse ömür, gerekirse sevdikleri uğruna saçını verene, trip çekmede dünya rekorlar listesinde en ön sıralarda olan baş taçlarımıza #TürkErkeğiDenir...” paylaşımıyla erkekleri koruyan nadir bayan twitter kullanıcılarından biri oldu.

4-003.jpg

#TürkErkeğiDenir etiketine yazan twitter kullanıcılarından @_sultancim da erkeklere yönelik ironik paylaşımda bulunanlardan biriydi. Sultan ismiyle paylaşımda bulunan twitter kullanıcısı,

“Nişanlıyken Ayağın taşa Takıldığında Acıdı mı? Aşkım, Evlenince Gözün Kör müydü Diyene #TürkErkeğiDenir” paylaşımıyla hem güldürüp hem düşündürdü.

5.jpg

@minereglr ismiyle yazan bir başka twitter kullanıcısı ise etikete yazdığı, “Kendini kadından üstün gören, Hiçbir şey yapmadığı halde bu kadınları anlamıyorum diyebilen canlıya #TürkErkeğiDenir” şeklindeki paylaşımıyla dikkat çekti.

6.jpg

Etikete gün boyu yazan binlerce bayan kullanıcının çoğunlukla Türk Erkeğini eleştirdiği gözlenirken önemli bir kısmının da Türk Erkeğini sahiplendiği dikkat çekti.

İŞTE ETİKETE YAZILAN KİMİ PAYLAŞIMLAR

aa-001.jpg

bb.jpgcc.jpgdd.jpgAVAZTURK