Taşgetiren'den kavgayı karakolda bitirecek sözler: İki soytarı, onun bunun...

Taşgetiren'den kavgayı karakolda bitirecek sözler: İki soytarı, onun bunun...

AK Parti’ye yakın medyadaki ‘manyak’ kavga, Star Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren’in ‘iki soytarı’ ve ‘onun bunun iti köpeği’ ifadeleriyle doruğa çıktı. Taşgetiren, gazetede bugün yayınlanan yazısında, TGRT’de program yapan Fuat Uğur ve Cem Küçük’e ağır g

Cem Küçük’ün, özel bir TV kanalında, Türkiye’nin ABD ve İsrail’le ilişkileri düzeltmesi, AK Parti ve Erdoğan’ın tıpkı FETÖ ile olduğu gibi “Mavi Marmara’daki manyak tipler” diye tanımdalığı ‘İslamcılarla’ da yollarını ayıracağını söylemesiyle başlayan kavga büyüyor. Küçük’ün TGRT’de birlikte program yaptığı Fuat Uğur’un da katıldığı ‘manyak’ kavgada, ikilinin Ahmet Taşgetiren’e yönelik ifadelerine, Taşgetiren’den çok sert cevaplar geldi. Star Gazetesi’nde bugün (30 Nisan 2017) yayınlanan “Ne oldu?” başlıklı yazısında kavganın dozunu arttıracak sözler sarf eden Taşgetiren, AK Parti’ye de uyarılarda bulundu.

Yazısında Cem Küçük ve Fuat Uğur’a göndermede bulunduğu anlaşılan Taşgetiren’in, “İki soytarının bir TV kanalında etrafa iğrençlikler saçtığı bir ortamda, birdenbire Star Gazetesi'nin yazılarıma son verdiği haberleri dolaşmaya başladı. Arayanlara ‘Haberim yok’ dedim” ifadeleri dikkat çekti. “Koordinatlarını ifade ettiği” şeklinde hatırlatmada da bulunan Taşgetiren, ağır ifadelerini şöyle sürdürdü:

“…Bu çerçevede yazmaya devam edeceğim.

Eleştirilerim de olur, takdirlerim de.

Üzerime insanlar gelsin, konuşalım, tartışalım. Soytarılar gelmesin, onun bunun iti - köpeği gelmesin. Tetikçilerle işim yok.”

Cem Küçük ve Fuat Uğur’u kast ederen, “Benim Tayyip Erdoğan'la ya da AK Parti ile arama nereden geldikleri ve şimdi nerede durdukları belli olmayan adamlar girmesin. İş o hale geldiyse zaten ortada ciddi bir problem var demektir” diye de yazan Taşgetiren’in şu ifadeleri de dikkat çekti:

“AK Parti'nin ‘İslamcıları tasfiye edip etmemesi’ diye bir tartışma başlığı açılmışsa ipin ucu kaçmaya başlamış demektir.

TV ekranlarında tetikçilerin Ak Parti adına ahkam kestiği bir ortamda iş ciddiye alınmıyorsa, ipin ucu kaçmaya başlamış demektir”

İşte Taşgetiren'in kavgayı alevlendirecek yazısının linki:

AVAZTÜRK