Tek Kullanımlık Dişlerinizin Kontrollerini Aksatmayın!

Tek Kullanımlık Dişlerinizin Kontrollerini Aksatmayın!

Diş cerrahisi alanı ağız diş ve çene sağlığı alanına bağlı bir bilim dalı olarak insan sağlığı açısından oldukça önemli ve hassas bir tıp alanı olarak insan sağlığı için önem arz ediyor.

Ağız çene ve özellikle diş üzerindeki bölgelere uygulanması gereken hassas operasyonların yapıldığı alan olan diş cerrahisi alanı insan sağlığının en belirleyici faktörlerinden biri olan diş sağlığını en iyi hale getirmeye yardımcı oluyor. Diş üzerinde oluşan kemik içi lezyonların tedavisinde, gömülü veyahut komplike hale gelmiş dişlerin çekiminde ve öte yandan ağız ve çene bölgelerinde oluşan sorunlara karşı oldukça başarılı operasyonları gerçekleştiren diş cerrahi alanı diş sağlığının en iyi hale gelmesine yardım ediyor.

Diş Cerrahisi Oldukça Önemli

Yapılan operasyonlar ve uygulamalar açısından en zorlu ağız ve diş işlemlerini yapan diş cerrahisi alanı çene, ağız ve diş yapısının sağlığını korumaya yardımcı oluyor. Diş ve çene bağlantılarında oluşan maksiller sorunlar nedeni ile oluşan sinüs patolojilerinin tedavileri en iyi şekilde diş cerrahi alanında yapılıyor. Koru Diş , diş cerrahi, çocuk diş hekimliği, implant ve diş teli gibi birçok alanda uzman hekimleri ile 20’yi aşkın senedir hizmet vermektedir. Hastalarına her zaman dişinizi şansa bırakmayın mottosuyla yaklaşarak asla dişlerin kontrollerini ve bakımlarını ihmal etmemeniz gerektiğini vurguluyor aynı zamanda da Bursa’nın en iyi diş klinikleri arasında yer almanın gururunu yaşıyor!

distel.png

Zorlu Diş Hastalıklarından Kurtulun

Diş rahatsızlıkları ciddi fonksiyonel sorunlara ve beraberinde kronik hale gelen ağrılara neden oluyor. Öte yandan dental implant uygulamaları öncesinde yaşanan sert doku veyahut yumuşak doku gibi problemler üzerinde ivedilikle çalışan diş cerrahi alanı operasyon ile bu sorunu çözerek yeniden sağlıklı dişlere ulaşılmasının önündeki engeli kaldırıyor. Son derece önemli olan ve diş sağlığı açısından en zorlu operasyonları yapan diş cerrahi alanında Koru Diş Kliniği , ortodonti gibi birçok ağız ve diş sağlığı alanında hizmetlerine devam etmektedir. Bursa’da yaşayan vatandaşların en güvenilir ve en hijyenik diş kliniği araması yerine doğrudan Koru Diş’ten randevu alarak ağız ve diş sağlığı alanında ki şikayetlerini çözüme kavuşturabilir

Kusursuz Cerrahi Uygulamaları

Diş cerrahisi alanında yapılan uygulamalar diş sağlığı açısından son derece önemli ve insan yaşamının fonksiyonel açıdan sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesine de destek veren nitelikler taşıyor. Sağlık açısından oldukça başarılı hizmetler veren ve alanında uzman firmamız uzman ekibi sayesinde diş cerrahi alanında en başarılı uygulamaları gerçekleştiriyor ve diş sağlığını en iyi hale getirmeyi taahhüt ediyor.