Teröristleri vurduk! FETÖ ağlamaya başladı

Teröristleri vurduk! FETÖ ağlamaya başladı

TSK’nın Afrin’ düzenlediği Zeytin dalı Harekatı, PKK kadar bir başka terör örgütü FETÖ’yü de rahatsız etti.

FETÖ’nün satılık kalemlerinden Kadir Gürcan, operasyonla ilgili olarak kaleme aldığı bir yazıda terör örgütü PKK’ya “Öldürdük, perişan ettik, bombaladık!” dedikleri örgüt üyeleri kedi canlı. Bir hafta sonra bir başka yerden çıkıyorlar” sözleriyle övgü düzdü.muhammed-yenigul-001.png

TAHLİLE GEL

Kadir Gürcan yazısında Afrin operasyonu nedeni ile Türkiye ile ABD’nin karşı karşıya geleceğini iddia etti. ABD’nin bu konuda Türkiye’ye fatura çıkaracağını öne süren terörist kalem şunları yazdı:
“Ortadoğu’da Türkiye’nin açtığı sayfaların hiçbirisi kapanmamışken Afrin üzerinden ABD’ye efelenmenin bir faturası olacak. 11 Milyar Dolarlık silah alımının bunu karşılayacağına ihtimal vermiyoruz. Bu kadarcık bir bütçe ile Ortadoğu’da dengeleri değiştirmeye kalkışmak Don Kişot’un Yel Değirmenleri macerası kadar gülünç olur. Şu an için, Türkiye’de dahil, Ortadoğu’da mevcut dengeleri değiştirecek hiç bir güç bulunmuyor.”

NATOSEVER FETÖCÜ

Öte yandan FETÖ firarisi Bülent keneş de kaleme aldığı bir yazıda çirkin bir benzetme yaptı. Türkiye-Rusya yakınlaşmasından korktuğunu açıkça söyleyen Bülent Keneş, şunları ne sürdü:

“Suriye’de strateji diye ileri sürdüğü aptalca tercihleri yüzünden yüzyıllardır sıcak denizlere inme rüyası gören Rusya’yı bir Akdeniz gücü haline getirmeyi başardı. Şimdi ise, köklü bağları olan NATO ve Batı ekseninin hassasiyetlerini hiç umursamadan sadece Moskova’yı muhatap alarak Rusya’nın bölgedeki eğreti varlığını ve nüfuzunu meşrulaştırıyor.”