Twitter Yünel'in FETÖ twetinden rahatsız oldu

Twitter Yünel'in FETÖ twetinden rahatsız oldu

Sosyal Paylaşım sitesi Twitter AVAZTÜRK editörlerinden Celalettin Yünel'in 15 Temmuz hain darbe girişimini düzenleyen FETÖ elebaşısı Gülen hakkında attığı twitten rahatsız oldu. 

Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter üzerinden FETÖ elebaşının Finlandiya Devlet televizyonu'na verdiği röportajdan bir kesidi paylaşmasının ardından Twitter AVAZTÜRK editörü Celalettin Yünel'in hesabındaki twiti sildirerek hesabın özelliklerini kısıtladı.

ÖLMEKTEN KORKUYOR!

Yünel'in paylaştığı videoda FETÖ elebaşı Gülen, "Soyadı Gülen olan kim varsa hepsi içerde. Yeğenlerim, bir kardeşim saklanıyor, birisi içeride. Burada sahipsiz bir sürü insan var. Beni de öyle bir hücreye korlar orada. Günde otuz tane ilaç kullanıyorum o ilaçları vermezler orada. Değişik şeylerden dolayı. Bir hafta ya yaşarsınız ya yaşamazsınız. Hücrede bir gün cenazenizi bulurlar. O olur yani " ifadeleri geçiyordu.

FETÖ ELEBAŞISI RAHATSIZ OLMUŞ

FETÖ elebaşısı Gülen'in bu sözlerinin yer aldığı videoyu "Ölüm korkusu sarmış şeytanı. Yayın da görsün kripto köpekler tasmalarının sahibinin nasıl ödlek biri olduğunu. İdam edildiğini de görürüz inşallah" diyerek paylaşan AVAZTÜRK editörlerinden Celalettin Yünel'e  Twitter tarafından "Taciz içeren davranışlara karşı kurallarımızı ihlal etmek" ten dolayı, yüzlerce masum insanın hain darbe girişiminde ölmesine neden olan Gülen'e yönelik kullandığı ifadelerden dolayı Twitter, “Birisine hedef gözeten rahatsızlık verememiş veya diğer insanları bunu yapmaya kışkırtmış olabilirsin. Rahatsızlık verme, tehdit etme veya başka birini susturma girişimini, taciz içeren davranış olarak görüyoruz.” açıklaması sebep olarak gösterildi.

 

SON NEFESİME KADAR MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

AVAZTÜRK editörlerinden Celalettin Yünel kendisinin ifade özgürlüğünün kısıtlandığını dile getirerek, "İster sosyal medyada olsun isterse de gerçek dünyada ne kadar kısıtlama ve engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar ben şunu biliyorum ki Türkiye'nin en büyük düşmanı Müslüman coğrafyalarını kana bulayan ABD'ye sığınan ve Türk milletini yıllarca hoca sıfatıyla kandırmış bu insanın kan emici canavar olduğunu dile getirerek yeni nesillere de bunu aktaracağım. Yüzlerce masum insanın katili, Müslüman ve Türk düşmanı bu insana karşı mücadelem son nefesime kadar devam edecektir." dedi.

 

screenshot_1-018.jpgscreenshot_2-009.jpgscreenshot_3-004.jpg

 

 

 

İlgili Haberler