Yıldızlar Mahkemede

Yıldızlar Mahkemede

Futbol dünyasında adını başarılar ile duyuran Cristiano Ronaldo ile Xabi Alanzo'nun adı bugünlerde mahkeme salonlarında dolaşıyor.

Yeşil sahalara damga vuran iki süper yıldız vergi kaçırdıkları şüphesi ile hakim karşısına çıkacak. Bu iddialar , giriş sayfasında geniş yer buldu.

Süper Yıldızlar Hakim Karşısında

Kariyerleri kupalarla ve başarılar ile dolu iki yıldız oyuncu vergi kaçırdıkları iddiası ile hakim karşısına çıkacak. Daha önceden de Cristiano Ronaldo Real Madrid'de forma giydiği dönemde vergi kaçırdığı için hakim karşısına çıkmıştı. Aynı şekilde Xabi Alanzo'da daha önceden vergi kaçırdığı için mahkemeye çıkmıştı. Mahkeme Ronaldo'nun vergi kaçırdığını tespit etmiş ve süper yıldıza 2 yıl ertelemeli hapis cezası ve 18.8 milyon euro vergi ödeme cezası vermişti. Spor sitelerinden , sitesinde yer alan habere göre yıldız oyuncu vergi suçlamasını kabul etmişti.

Alonzo Kabul Etmiyor

Cristiano Ronaldo kendisine yapılan suçlamayı kabul ederken vergi kaçırmakla suçlanan Xabi Alanzo ise suçlamaları kabul etmiyor. Mahkeme Alanzo'nun 2010 ile 2012 yılları arasında 3 kez vergi kaçırdığını tespit etmeye çalışıyor. İspanyol yıldız ise ,sitesinin haberine göre suçlamaları kabul etmiyor. Önümüzdeki hafta salı günü iki yıldız tekrar mahkemede hakim karşısına çıkacak. Mahkemede savcılık makamının İspanyol yıldız için 5 yıla kadar hapis cezası ve 4 milyon euro vergi ödeme cezası isteyeceği öğrenilirken Xabi Alanzo'nun suçlamları kabul edip etmeyeceği merak ediliyor.