
Rusya'dan Türkiye ve 3. Dünya Savaşı açıklaması
Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vitaly Churkin ABD, Türkiye ve Esad ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
Rusya'nın Birleşmiş Milletler Daimi temsilcisi Vitaly Churkin Suriye krizine ilişkin açıklamalar yaptı. Churkin 'Türkiye ve Rusya arasında tam bir çatışma yaşanmayacağına inanıyoruz ' dedi.
Esad'ın geleceği ile de ilgili çok çarpıcı ifadeler kullanan Temsilci, ABD'li yetkililerin Esad'ın görevinden ayrılması konusunda "yumuşadığını" ifade ederken Suriye liderinin açıklamalarının "Rusya'nın Suriye krizinde gösterdiği diplomatik çabaya uymadığı" açıklamasında bulundu.
Temsilci Vitaly Churkin ayrıca, "Türkiye ile Rusya arasında bir çatışma olmayacağını ümit ediyorum" Esad'ın geleceği ile de ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı. Temsilci, ABD'li yetkililerin Esad'ın görevinden ayrılması konusunda "yumuşadığını" ifade ederken Suriye liderinin açıklamalarının "Rusya'nın Suriye krizinde gösterdiği diplomatik çabaya uymadığı" açıklamasında bulundu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.