Bak sen! Kemal bey'in suflörü Fetö çıktı!

Bak sen! Kemal bey'in suflörü Fetö çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt verirken kullandığı "Her Firavun'un bir Musa'sı vardır" sözlerinin patenti FETÖ ele başı Fetullah Gülen'de çıktı.

 

FETÖ'NÜN 18 MAYIS 2015 TARİHLİ SÖZLERİ

Öte yandan terörist başı Gülen'in bu sözleri bir çok konuşmasında gerek hükümeti ve gerekse de itirafçı olan elemanlarını tehdit etmek için kullandığı belirlendi. 17/25 Aralık'tan sonra 18 Mayıs 2015 tarihinde elemanlarına gaz vermek için FETÖ'nün anlattığı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun tekrarladığı rivayet şöyle:

"Kur’ân ve sünnet-i sahiha’ya göre Ashab-ı Uhdûd, hendekler içine atılıp yakılmak suretiyle kendilerine eziyet edilen mü’minler cemaatidir. Bazı müfessirlerimiz bu hâdiseyi Hazreti Mesih’in ümmeti içinde, bazıları ise Hazreti Mesih’ten evvel cereyan etmiş gibi gösterirler. İster Hazreti Musa’nın, isterse Hazreti Mesih’in ümmeti içinde cereyan etsin,âyet-i kerimesi münasebetiyle şerefsüdur olan esbab-ı nüzul şöyledir:

Krallardan birinin bir büyücüsü vardı. Yaşı epeyce ilerleyen büyücü, krala: “Ömrüm sona yaklaştı. Bana bir çocuk ver de ona büyü öğreteyim.” der ve kralın kendisine verdiği çocuğa büyü öğretmeye başlar. Bu çocuğun eviyle büyücü arasında bir rahip vardır. Bir gün çocuk o rahibin yanına uğrar. Rahibin anlattığı şeyler çocuğun daha çok hoşuna gider ve çocuk sık sık rahibi ziyaret ederek onun anlattığı hakikatleri kabul eder. Zamanla bu çocuktan harikulâde hâller zuhur etmeye başlar; derken etrafında bir cemaat teşekkül eder. 

Her devirde olduğu gibi o devirde de hak ve hakikatten ürken yarasa ruhlular vardır. Yani her Firavun’un karşısında bir Musa vardır. Bunu değiştirerek“Her Musa için bir Firavun vardır” olur."

Ali Çavuş

 

AVAZTÜRK