Davutoğlu sert kayaya çarptı! Aradığına da arayacağına da pişman oldu

Davutoğlu sert kayaya çarptı! Aradığına da arayacağına da pişman oldu

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni parti çalışmalarına hız verdiği bugünlerde eski milletvekillerini telefonla arayarak davet etmeye başladı. Yeni parti için Davutoğlu'nun aradığı MHP’li eski bir milletvekili, Davutoğlu'na sert kayaya çarptığını gösterdi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bu kez sert kayaya çarptı. Parti kurma çalışmalarını yürüten Ahmet Davutoğlu, MHP’li eski bir milletvekiline telefon açarak, birlikte olmaya davet etti. Ancak MHP’li isim, “Önce devlete ödettiğin 46 bin liralık kiralık konutunun hesabını ver “ diye çıkıştı.

SİZE İHTİYACIMIZ VAR

Konuşulanlara göre, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da gözünü MHP’nin küskünlerine gözünü dikti. MHP’den bazı gerekçelerle ayrılan veya ihraç edilen isimleri  kurmayı planladığı partiye davet etmek için kolları sıvayan Ahmet Davutoğlu, bu kez çetin cevize çattı. MHP’li eski bir vekile telefon açarak “Hocam, sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Kuracağımız partide sizin gibi isimlere çok ihtiyaç var” diye konuştu.

HALA UNUTMADINIZ MI?

Ahmet Davutoğlu’nun davet için telefon açtığı eski MHP’li vekil ise hiç duraksamadan, Dışişleri Bakanlığı döneminde kullandığı, aylık yaklaşık 46 bin TL kira ödenen konutun hesabını sordu. Eski vekil, “ Önce Dışişleri Bakanlığı döneminde devlete ödettiğiniz 46 bin liralık konutun hesabını verin, ondan sonra konuşalım” yanıtını verdi.

Bu yanıt üzerine Ahmet Davutoğlu,  Meclis’te bulunduğu dönemde bu konuyu soru önergesiyle kamuoyunun gündemine getiren vekile “Siz hala orda mısınız? Bunu unutmadınız mı” diyerek telefonu kapattı.

AVAZTÜRK ÖZEL HABER