Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı! Erdoğan'ın son sağlık durumu hakkında açıklama

Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı! Erdoğan'ın son sağlık durumu hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün katıldığı canlı yayında bir anda rahatsızlandı ve canlı yayını kesmek zorunda kalındı. Daha sonra Erdoğan'ın bu rahatsızlığı konusunda açıklama geldi. İşte, seçime az bir süre kala Erdoğan'ın basına yansıyan hastalığı.

Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün akşam Ülke TV'de canlı yayın konuğu oldu. Erdoğan, program sunucularının sorularını güzel bir şekilde yanıtlarken bir anda rahatsızlandı.

Erdoğan'ın rahatsızlandığını ve konuşamayacak durumda olduğunu gören sunucu bir anda panikledi ve hemen akabinde program yarıda kesildi. Bu olay esnasında ise kameramanın ''eyvah ayvah'' demesi

Bu olay sosyal medyada yayılınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlandığı, olay yerine hemen ambulans geldiği ve Erdoğan'ın en yakın bir hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Bu iddialar sonrasında hemen son dakika olarak Erdoğan'ın son sağlık durumuna ilişkin bir açıklama geldi.

Erdoğan'ın rahatsızlığına dair çeşitli iddialar sosyal medya mecralarında yayılınca, muhalefetten bazı milletvekilleri geçmiş olsun dedi. Ama son yapılan açıklama ile durumun farklı olduğu belirtildi.

Bu iddialara karşı Erdoğan yine ekranlar karşısına geçti ve kendi rahatsızlığına dair, bir açıklama yaptı.

Erdoğan, yaşamış olduğu hastalığa dair bir takım bilgiler verdi ve kendisinin kötü bir şekilde midesini üşüttüğünü söyledi. ''Hatta bu programı iptal mi edelim'' diye etrafındakilere danıştığını belirten Tayyip Erdoğan, bu rahatsızlığına rağmen canlı yayına katıldığını belirtti.