Doğduğunda "Mustafa" adını vermek istediği bebeğini, ilk ve son kez kucağına almak isteyen acılı annenin bu isteği, ailesi tarafından tekerlekli sandalyeyle hastanenin morguna götürülerek yerine getirildi.
Aşık, "Ben kötüydüm de yavrusu da mı kötüydü? Ona nasıl kıydı. Hangi insan bunu yapar? Yalvarıyorum bir daha çıkmasın oradan. Ben ona ne yaptım da bunu yaptı? Ben yaptım da bebeğim de mi yaptı?" sözleriyle bebeğinin ardından gözyaşı döktü.
Annesi Döne ve babası Kemal Sönmez tarafından hasta yatağında yalnız bırakılmayan Aşık, bacağının acısına bebeğinin acısı da eklenmesine rağmen yatağından kendi çabasıyla yürümeye çalışıyor.
Çocuklarına kardeşlerini kaybettiklerini henüz söyleyemeyen acılı anne, kendisine bu acıları yaşatan eşine boşanma davası açarak, onun hayatındaki izlerini yavaş yavaş silmek istiyor.
Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesindeki operasyonun ardından dinlenen Aşık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazartesi günü doktorunun ultrasonla yaptığı kontrolün ardından hamileliğinin sonlandırılmasına karar verildiğini kaydetti.