Alevler ile mücadele! Muğla'da yangın çıktı: Hem Valilik hem de Orman Genel Müdürlüğü açıklama yaptı!

Muğla’dan üzücü bir haber geldi. Gelen bilgilere göre, Kavaklıdere ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın sonrası hem Muğla Valiliği hem de Orman Genel Müdürlüğü açıklama yaptı.

Muğla’da bugün saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Kavaklıdere’de çıkan Orman yangınına müdahale ediliyor. Konu hakkında hem Muğla Valiliği hem de Orman Genel Müdürlüğü açıklama yaptı.

Orman Genel Müdürlüğü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Meydana gelen orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyoruz. Hava sıcaklıklarının oldukça yüksek olduğu bu günlerde lütfen orman yangına sebebiyet verecek davranışlardan uzak duralım.

Muğla Valiliği ise şöyle dedi:

Yeşil Vatanımız ormanlarımızın korunması için cansiparane görev yapan #Ormanınkahramanları başta olmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü ve emeği geçen tüm kurumlarımıza Teşekkür Ediyoruz

Gündem Haberleri