Derbi Öncesi Büyük Karar: Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Düdük Oğuzhan Çakır’da

Süper Lig’de 33. hafta öncesi hakem atamaları duyuruldu. Haftanın en kritik karşılaşması olan Beşiktaş-Trabzonspor derbisinde Oğuzhan Çakır görev yapacak. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maçlarının hakemleri de belli oldu.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı ve Avrupa hattını yakından ilgilendiren 33. hafta öncesinde gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrilmişti. Merakla beklenen hakem atamaları resmen açıklandı. Haftanın en çok konuşulan mücadelesi Beşiktaş-Trabzonspor derbisinde düdük Oğuzhan Çakır’da olacak.

Sezonun son derbisi olarak gösterilen dev randevu öncesi yapılan bu atama, futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Kritik haftada zirve yarışındaki takımların maçlarına atanan hakemler de dikkat çekti.

Beşiktaş-Trabzonspor Derbisinde Oğuzhan Çakır Görev Yapacak

Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması, haftanın en çarpıcı mücadelesi olarak öne çıkıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun son derbisinde Oğuzhan Çakır’ı görevlendirdi.

Hem zirve hattını hem de Avrupa kupalarına katılım yarışını doğrudan etkileyecek olan bu karşılaşma, hakem performansı açısından da mercek altında olacak. Siyah-beyazlı ve bordo-mavili taraftarlar, kritik kararların maçın kaderini belirleyebileceği görüşünde.

Derbi atmosferinin yüksek tansiyonu göz önünde bulundurulduğunda, Oğuzhan Çakır’ın yönetimi şimdiden futbol gündeminin en sıcak başlıklarından biri haline geldi.

Galatasaray’ın Maçında Çağdaş Altay Düdük Çalacak

Şampiyonluk yarışındaki bir diğer önemli karşılaşma olan Galatasaray-Antalyaspor mücadelesinde görev yapacak hakem de açıklandı. Sarı-kırmızılıların sahasında oynayacağı karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek.

Ligin son düzlüğüne girilirken puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray için bu maç büyük önem taşıyor. Atamanın ardından gözler, mücadelede çıkabilecek kritik pozisyonlara çevrildi.

Fenerbahçe Deplasmanında Atilla Karaoğlan

Fenerbahçe’nin Konyaspor deplasmanında oynayacağı karşılaşmada ise düdük Atilla Karaoğlan’da olacak. Sarı-lacivertli ekip, zorlu Konya deplasmanında üç puan arayacak.

Spor Haberleri