Ereğli ilçesinde dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.
Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşanan feci kaza, görenleri dehşete düşürdü. Halkapınar-Ereğli Karayolu Gökçeyazı Mahallesi kavşağında, Cemil Saltık yönetimindeki otomobil ile A.C. idaresindeki arkasında travay takılı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Saltık ağır yaralandı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Saltık, kurtarılamadı. Saltık’ın cenazesi, hastane morguna kaldırıldı.
Kazaya karışan kamyonet sürücüsü A.C. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazanın nasıl ve neden meydana geldiği ise henüz belirlenemedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaza, bölgede büyük üzüntü ve tepkiye neden oldu. Kazazedelerin yakınları ve tanıdıkları, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Bazı vatandaşlar ise kazanın yaşandığı yolda güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu iddia etti.
Bu arada, kazada hayatını kaybeden Cemil Saltık’ın kim olduğu ve nereye gittiği de merak konusu oldu. Saltık’ın ailesi ve arkadaşları, sosyal medyada taziye mesajları paylaştı.