Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlik sırasında büyük tepki çeken davranışlara imza attı.
Göreve geldiğinden bu yana imza attığı skandallarla konuşulan CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, son olarak sarhoş bir şekilde bir vatandaşı tartakladığı iddialarıyla uzun süre tartışılmıştı. Skandalların göbeğinden bir türlü çıkamayan Fethiye Belediye Başkanı Karaca, bu kez de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlik sırasında üzerine çıktığı bir kamyonun kasasından Türk Bayraklarını yere fırlatma rezaletiyle gündem oldu.
AVAZTÜRK’ün edindiği bilgilere göre, 19 Mayıs günü düzenlenen etkinlik sırasında, üzerine çıktığı bir kamyonun kasasından güzergah üzerindeki vatandaşlara Türk Bayraklarını fırlatan Alim Karaca’nın bayrağa yönelik bu nobran ve saygısız tavrı Fethiye’de her kesim vatandaştan büyük tepki çekti.
İŞTE KARACA’NIN O SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ
AVAZTÜRK